Disclaimer

Op de website van Lokale omroep Zeewolde is de navolgende disclaimer van toepassing:

Het is niet toegestaan om de website van Lokale Omroep Zeewolde (LOZ) of gedeelten daarvan openbaar te maken, te verveelvoudigen, te wijzigen of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van LOZ. Voor persoonlijk niet commercieel gebruik, is deze toestemming niet nodig, mits u alle auteursrechtelijke berichten en andere handelsmerken intact laat. Het gebruik van dergelijk materiaal op enige andere website, webwinkel of binnen een andere computeromgeving is verboden.

Hoewel LOZ voldoende aandacht besteedt aan het correct en up te date houden van haar website, geeft LOZ geen garanties of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. LOZ accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de webwinkel. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment worden gewijzigd.

Een aantal (hyper)links in deze websitel leiden naar websites die geen eigendom zijn van LOZ maar zijn alleen ter informatie voor de bezoekers opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van LOZ. Hoewel LOZ uiterst zorgvuldig is met selecteren van de websites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door LOZ worden onderhouden wordt afgewezen.


advertentie

Lokale Omroep Zeewolde Twitter

Lokaleomroepzeewolde Vorige week was het @bridge2bridgeze en vanavond @schommelfestijn in zeewolde waar je ons kan tegenkomen!! LOZ kom je tegen deze zomer ;)
About 9 hours ago
Lokaleomroepzeewolde Afkoelen met dit warme weer? probeer het recept van de week: Frozen kersenmojito http://t.co/IT4YUQ2E12 zeewolde knmi warmte zomer kers
donderdag 02 juli 2015 10:11