Disclaimer

Het is niet toegestaan om de website van Lokale Omroep Zeewolde (LOZ) of gedeelten daarvan openbaar te maken, te verveelvoudigen, te wijzigen of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van LOZ. Voor persoonlijk niet commercieel gebruik, is deze toestemming niet nodig, mits u alle auteursrechtelijke berichten en andere handelsmerken intact laat. Het gebruik van dergelijk materiaal op enige andere website, webwinkel of binnen een andere computeromgeving is verboden.

Hoewel LOZ voldoende aandacht besteedt aan het correct en up te date houden van haar website, geeft LOZ geen garanties of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. LOZ accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de webwinkel. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment worden gewijzigd.

Een aantal (hyper)links in deze websitel leiden naar websites die geen eigendom zijn van LOZ maar zijn alleen ter informatie voor de bezoekers opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van LOZ. Hoewel LOZ uiterst zorgvuldig is met selecteren van de websites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door LOZ worden onderhouden wordt afgewezen.

Lokale omroep Zeewolde is een initiatief van Zeewolde FM & RTV Wolderwijd.


Lokale Omroep Zeewolde Twitter

Lokaleomroepzeewolde RT @OmroepFlevoland: Zeewolde - Sportwagenfabrikant Spyker failliet http://t.co/Qmv1IJ67n6
donderdag 18 december 2014 14:40
Lokaleomroepzeewolde We zijn er weer klaar voor: tot 22.00 uur van de Beek draait door met actualiteiten en achtergronden uit zeewolde http://t.co/OanDHbjWF7
woensdag 17 december 2014 19:02