Volg ons op facebookVolg ons op twitterBlijf op de hoogte van ons nieuws via de RSS feedyoutube iconluisteren

Afdrukken

Luisteren naar lokale omroep zeewolde

Lokale Omroep Zeewolde  biedt u diverse mogelijkheden om te luisteren naar haar uitzendingen. Wilt u over al in de wereld kunnen genieten van de beste hits en het laatste nieuws uit de gemeente Zeewolde, luister dan via het internet.

Internet

Wij bieden u de mogelijkheid om te luisteren naar Lokale Omroep Zeewolde  via het Internet. Maak eenvoudig de keuze waarmee u wenst te luisteren op uw eigen computer. Dit is een zgn. 192KB stream  welke geschikt is om te luisteren via het internet.

Luister Zeewolde FM met Windows Media Player Luister Zeewolde FM met WinAmp

Daarnaast bieden wij een 64 KB stream aan, welke je kunt gebruiken voor je mobiele telefoon.
wij adviseren hier om gebruik te maken van bijvoorbeeld tune-in. Heb je deze nog niet geinstalleerd? Gebruik de zoekfunctie van je app-store en installeer deze handige tool. Zoek vervolgens op Zeewolde om vervolgens op Lokale Omroep Zeewolde te klikken om op je mobiel naar dit geweldige initiatief te luistren.

Heb je een iphone? Zoek dan in de Appstore naar Zeewolde. Je zal dan verrast worden door de APP van ZeewoldeFM. Deze kun je gebruiken om te luisteren naar Lokale Omroep Zeewolde.

Geen winamp? download hier gratis!

Ook kunt u ons besluiteren via Tune in.
Deze opent zich in een nieuw venster.

Luister naar ZeewoldeFM via tunein

 

Ether frequentie

Ook hier wordt momenteel hard aan gewerkt om doorgifte via de FM Ether frequentie te realiseren. Wel hebben wij regelmatig een evenementen frequentie waarbij LOZ zo veel mogelijk verslag doet van activiteiten en bijzondere gebeurtenissen in Zeewolde

Contact informatie

Lokale Omroep Zeewolde
Postadres: Twickel 21 3894 AJ  Zeewolde
studio: Marsweg 6 - Zeewolde
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 036 750 1400

Onze sponsoren