Loading...

Wie verdient een hart onder de riem?
Wie verdient een hart onder de riem?

2020 zit er bijna op en de tijd van de kerstman, het kerstdiner en Oud & Nieuw staan voor de deur. Juist in dit bijzondere jaar willen we stilstaan bij die mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken, of juist een bedankje omdat ze voor een ander klaar hebben gestaan. 'Van de Beek Draait Door' gaat in samenwerking met de Rotary Club Zeewolde op zoek naar deze mensen en willen in een bijzondere live tv & radio uitzending deze mensen op een bijzondere manier gaan verrassen!   

Een hart onder de riem..

Ken jij dus iemand die een hart onder de riem verdient, of die juist iets bijzonders heeft gedaan voor een ander? Meld deze persoon dan aan en wie weet staan wij de 23e december dan wel bij hem of haar aan de deur.  
Luister en kijk woensdag 23 december as. van 19.00 tot  22.00 uur naar het programma 'van de Beek draait door' en hoor bij wie ons team aan zal kloppen. 

Hoe aanmelden?
Meld de persoon aan via het aanmeldformulier op deze pagina. Vermeld de gegevens van de persoon, maar ook jouw gegevens. Vermeld daarbij ook waarom deze persoon een hart onder de riem verdient. Tijdens de uitzending trekken wij erop uit en verrassen wij deze persoon met één van onze speciale verslaggevers.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De gegevens worden volgens de AVG richtlijnen van Lokale Omroep Zeewolde geregistreerd.