Loading...

Evenementen

Puur Plezier
Aankomende Evenementen – Puur Zeewolde
  1. Ga met de gids van Staatsbosbeheer mee op wildsafari door de Stille Kern van het Horsterwold. Stap in de ecokar en ontdek de highlights van deze nieuwe wildernis in het jongste natuurontwikkelingsgebied van Flevoland.
  2. Het zingen van mantra’s werkt ontspannend en bevrijdend. Het helpt je om los te komen van je zorgen en gedachten en zo de stilte in jezelf te ervaren. Het zingen wordt afgewisseld met momenten van stilte, want zonder stilte is er geen muziek.
  3. Kom met je partner, vriend(in) of kinderen speuren naar reeën in het Horsterwold, het grootste loofbos van Nederland. Je stapt samen met de boswachter van Staatsbosbeheer in een stoere terreinwagen en gaat met hem op een heuse safari in Nederland.
  4. Ga met de gids van Staatsbosbeheer mee op wildsafari door de Stille Kern van het Horsterwold. Stap in de ecokar en ontdek de highlights van deze nieuwe wildernis in het jongste natuurontwikkelingsgebied van Flevoland.
  5. Tijdens een Land Art Tour neemt een enthousiaste gids de groep mee langs de monumentale landschapskunstwerken van Flevoland. De gids vertelt meer over de kunstwerken zelf, waarom ze nu juist in Flevoland zijn geplaatst, en over de geschiedenis van...

Meer nieuws