Kerkdiensten

Luister kerkdiensten bij LOZ

Lokale Omroep Zeewolde biedt u de mogelijkheid om te luisteren naar de kerkdiensten welke worden gehouden in de kerkgemeenschap van Zeewolde. 

Christelijke Gereformeerde Kerk Zeewolde

Kerkdiensten
Deze beginnen in de regel om 10.00 uur en 16.45 uur. In onze diensten gebruiken we de HSV/Statenvertaling van de Bijbel en zingen we uit de Psalmberijming van 1773. Als u deze vertaling en berijming niet bij u hebt, kunt u ze bij de koster krijgen.De zitplaatsen zijn vrij.

Op 12 augustus 1984 zijn de eerste kerkdiensten van de Christelijke Gereformeerde Kerken belegd in Zeewolde. Het kerkelijk werk is gestart als wijk vanuit de Christelijke Gereformeerde kerk van Harderwijk. De gemeente werd geïnstitueerd op 15 september 1995.

Luister naar de kerkdiensten van de Christelijk Gereformeerde Kerk Zeewolde

Kruispunt

Kerkdiensten
Elke zondagmorgen om 09:30 en zondagavond om 18:30. Tijdens de morgendienst is er kinderoppas voor kinderen tot 4 jaar.

De Nederlands Gereformeerde Kerk van Zeewolde bestaat sinds 2 januari 1994 als een zelfstandige gemeente. Op 12 mei 2007 werd het nieuwe kerkgebouw Het Kruispunt op feestelijke wijze geopend. 

Luister naar de kerkdiensten van het Kruispunt

Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt

Kerkdiensten

De aanvangstijden van de wekelijkse erediensten zijn:
zondag's ochtends om 9.00 en 11.00 uur
zondag 's middags om 16.30 uur
De diensten duren ruim een uur.

Voor de allerkleinste kinderen is er elke zondagmorgen een crèche onderin de kerkzaal. Voor gasten ligt er altijd een Bijbel en een liedboek klaar voor gebruik. Daarnaast is er iedere eerste zondag van de maand na de ochtenddiensten gelegenheid om nog een kopje koffie, thee, enz. te drinken.

De Vrijgemaakte kerk van Zeewolde bestaat uit een grote groep leden. Onder leiding van de predikanten en de kerkenraad vormen de leden samen een hechte gemeenschap. Een nauwe samenwerking om elkaar te helpen en te stimuleren tot het eren van God en tot opbouw van je geloof. 

Luister naar de kerkdiensten van de gereformeerde Kerk Vrijgemaakt.

Protestantse Gemeente Zeewolde Open Haven

Op zondagochtend zijn er twee kerkdiensten,

Zondag ochtend om 9.00 uur en 10.30 uur.
Er zijn ook regelmatig kerkdiensten op zondagavond. Deze diensten beginnen om 19.00 uur. Bekijk de agenda voor actuele informatie.

Luister naar de kerkdiensten van de Protestantse Gemeente Zeewolde.


advertentie

 

Lokale Omroep Zeewolde Twitter

Lokaleomroepzeewolde RT @stephanie_jeugd: Persoon met snorbrommer reed over de Gooiseweg te Zeewolde. Niet zijn enige probleem. Blies 660 ug/l. Rijbewijs inge…
About 3 hours ago
Lokaleomroepzeewolde 28e uitwisseling vvZeewolde Berwick Rangers Juniors https://t.co/EZxCs6uacm
About 17 hours ago