Loading...

Koningsdag 2020

Kijk live mee met Zeewolde Koningsdag @home editie 2020

 


Let op: tijdens Koningsdag Zeewolde @home 2020 worden veel kijkers verwacht. Mocht de uitzending hier niet beschikbaar zijn, dan is deze ook hier te bekijken.
De Quiz LOZ het op! en de Leeuw 1,5 Meter bingo worden ook uitgezonden via de facebookpagina van Lokale Omroep Zeewolde 

Koningsdag 2020 de @Home edition

In een fantastische samenwerking tussen de Oranjevereniging Zeewolde, The Lux, Lokale Omroep Zeewolde, Winkelhaven Zeewolde, De Leeuw Snacks en vele anderen is er een echte @Home edition van Koningsdag gemaakt. Via internet kan je volledig vanuit huis kijken en ook meedoen! Dus deze Koningsdag is 100% Coronaproof. Wij willen Zeewolde een Koningsdag geven welke in ieders geheugen blijft hangen als bijzonder. Wij hebben een mooi programma gemaakt voor heel Zeewolde, van jong tot oud. Het programma is dynamisch en staat op de website van www.oranjevereniging-zeewolde.nl

Vier het thuis!

Het zou fantastisch zijn wanneer heel Zeewolde laat zien dat we Koningsdag 2020 vieren. Dit is dan ook een oproep om je huis en/of tuin te versieren. Er worden deze week 6000 oranje vlaggenlijnen huis-aan-huis bezorgd. In het weekend voor Koningsdag ontvang je bij de winkeliers Oranjevlaggetjes. Versier je huis en laat het heel Zeewolde zien. Je kunt een foto van jouw Oranjewereld thuis delen via whatsapp (+31 85 06 40 737) met de LOZ. Wie weet win je ook nog een mooie prijs!

Doe vooral je boodschappen lokaal!  #KoopLokaalZeewolde.

Doe mee!

We hebben een aantal mooie programmablokken gemaakt. Er is nog ruimte om ook wat bij te dragen. Alle verenigingen, creative knutselaars, beginnende artiesten, (on)bekende artiesten, komieken (grappig of niet) zijn welkom om mee te doen. Meer weten hierover? Neem dan contact op met  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur je bijdrage via whatsapp (+31 85 06 40 737) naar LOZ. 

Boodschappen uit Zeewolde

Iedereen wordt uitgenodigd om een boodschap in tekst of beeld in te sturen. Mis je je juf of meester, wil je iets tegen je buurvrouw zeggen, iemand bedanken, lekker zwaaien naar heel het dorp of je feest-outfit laten zien? Het kan en mag allemaal, dus stuur je  foto en video via Whatsapp (+31 85 06 40 737), hoe makkelijk is dat! Wie weet zie je hem in de uitzending voorbij komen! 

09.40 uur Start uitzending 

In heel Nederland luiden alle kerkklokken voor het begin van Koningsdag 2020, aansluitend zingt heel Nederland het Wilhelmus om 10.00 uur. Vervolgens stelt onze burgemeester de gedecoreerden van 2020 voor. Een traditie, maar ook deze is volledig aangepast aan de huidige maatregelen.

10.30 - 12.00 uur Kinderprogramma 

We hebben een zeer gevarieerd programma met vouwen en knutselen, kindertheater en nog veel meer. Doe mee met het knutselen, stuur een foto/video van je knutselwerk  via whatsapp (+31 850 640 737) naar de LOZ. Tip: bewaar de Zeewolde Aktueel voor Koningsdag, je hebt hem misschien wel nodig.

12.00 - 16.00 uur Artiesten Parade 

We hebben diverse dansstudio’s, artiesten, en workshops die we in een mooie mix aanbieden. Verder zorgen wij dat we een gevarieerd aanbod van “boodschappen uit Zeewolde” en historische beelden van voorgaande Koningsdagen in Zeewolde laten zien.. Wil je ook bijdragen aan het programma ? Dat kan! Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur je bijdrage via whatsapp (+3185 06 40 737) naar de LOZ

16.00 uur Borrel met Koning Willem-Alexander 

Natuurlijk schakelen we mee met het Nationale Borrelmoment. Deel jouw borrelmoment via whatsapp (+31 850640737) met de LOZ.

16.10 uur LOZ het op! Koningsdag editie 

Na een zeer geslaagde dorpsquiz op tweede Paasdag is er nu ook de Koningsdag editie! Doe mee met zijn allen! Spannende of feestelijke momenten kun je delen via whatsapp (+31 850640737) met de LOZ. Ook te zien op YouTube.

17.30 - 19.00 uur Dinner Break 

Tijdens de dinner break zullen we een reeks aan beelden uitzenden van evenementen in Zeewolde, boodschappen uit Zeewolde, terugblik op Koningsdag 2020 en alles wat leuk is om te delen.

19.00 uur Kinderdisco 

Tijdens deze Koningsdag mag een Kinderdisco niet ontbreken. Bouw je woonkamer om tot een feesttent en ga uit je dak. Super muziek, dansjes en verrassingen. Deel je feestelijke momenten via whatsapp (+ 31 850640737) met de LOZ.

20.30 uur De Leeuw 1,5 meter Super Bingo 

De 1,5 meter Super Bingo mag natuurlijk niet ontbreken. Dit is voor alle leeftijden en met onze enthousiaste presentatoren zal deze Bingo een onvergetelijke indruk maken. Doe mee en win spectaculaire prijzen. Deel je feestelijke momenten via whatsapp (+31 85 0640737) met de LOZ. Ook te zien op Youtube.

21:30 uur Kings’ Eve Met DJ Sten Kluts live vanuit The Lux  

Iedere Koningsdag wordt afgesloten met een knallend feest, de laatste jaren vanuit The Lux. Dit jaar gaan we vanuit The Lux live uitzenden en maken er een blitse show van. Wij gaan er vanuit dat iedereen thuis in opperste feeststemming is en er een geweldige avond @Home van maakt. Wij sluiten de avond knallend af met een verrassing, maar  die houden we nog even geheim. Deel je feestelijke momenten via whatsapp (+31 85 06 40 737) met de LOZ

#KooplokaalZeewolde iedere dag

Alle lokale ondernemers kunnen op Koningsdag speciale aanbiedingen doen. Deze worden tijdens de uitzending onder ieders aandacht gebracht. De aanbiedingen zijn ook te vinden op #KooplokaalZeewolde. Voor alle ondernemers deel je Koningsdag aanbieding via whatsapp (+31 85 06 40 737) met de LOZ.