Verwondering in Zeewolde met Klaas Wilting

Kleinkunstgezelschap De Andersons bestaat uit Anna Ågren, Roel Dullaart en Mirek Walton. Eerder maakten ze voorstellingen met o.a. Arjen Lubach en de band Zijlstra.

Nederland barst van de bijzondere locaties, van kloostertuinen tot kastelen, kerken, uitkijktorens, boten en forten. Goed bewaarde geheimen, met ieder een eigen verhaal en sfeer. Het zijn juist deze spannende en intrigerende plekken waar De Andersons het nieuwe programma Hier Dooft Niets zal spelen: een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert, waarmee de makers ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.


Daarnaast gaan ze een uitdaging aan die ervoor zorgt dat Hier Dooft Niets elke avond anders is: als extra traktatie nodigen ze iedere voorstelling ook een lokale held, muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek. “Verwondering is het begin van alle wijsheid“, zei Aristoteles en dat zijn De Andersons niet vergeten. Dit seizoen zijn o.a. Freek de Jonge, Ingmar Heytze, Nynke Laverman, Vincent Bijlo, Theo Nijland en Meester Bart te gast.

Verwondering in Zeewolde met Klaas Wilting

Op zondag 19 februari is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in Zeewolde; in een tournee langs bijzondere locaties kan het prachtige gebouw De Verbeelding natuurlijk niet ontbreken. De Andersons zullen een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze middag is dat oud-politieman en spreker Klaas Wilting.