Fantastische prestaties AV Zeewolde leden

Fantastische prestaties AV Zeewolde leden

Een thuiswedstrijd! 960 atleten, afkomstig van 18 atletiekverenigingen uit de regio, stonden afgelopen zaterdag aan de start van de 3e voorronde wedstrijd van de Regionale Crossloopcompetitie. Niet zomaar een wedstrijd; ditmaal was de organisatie in handen van de Atletiekvereniging Zeewolde.

Onder de deelnemers 43 atleten van AV Zeewolde. Hun prestaties waren niet onverdienstelijk. Junioren Rick van der Meer, Senna Kampinga en Selina Franken werden alle drie eerste in hun categorie. Carina Pastoor en Iris van Eerder werden tweede. Fantastische prestaties in een sterk regionaal veld. Quirijn Pastoor, Robin Meinten en Bjorn Klein liepen zich eveneens naar een mooie top 10 plaats.

Op 11 maart vindt de finale plaats. Diverse atleten van AV Zeewolde hebben zich inmiddels verzekerd van een finaleplaats. De volledige uitslagen en foto's zijn te bekijken op www.avzeewolde.nl.


advertentie

 

Lokale Omroep Zeewolde Twitter

Lokaleomroepzeewolde RT @stephanie_jeugd: Persoon met snorbrommer reed over de Gooiseweg te Zeewolde. Niet zijn enige probleem. Blies 660 ug/l. Rijbewijs inge…
About 3 hours ago
Lokaleomroepzeewolde 28e uitwisseling vvZeewolde Berwick Rangers Juniors https://t.co/EZxCs6uacm
About 17 hours ago