Loading...

Oud is Goud

Iedere vrijdag middag tussen 16.00 - 18.00 uur presenteren Rico van Amstel en Jo de Graaf het programma Oud is Goud op Lokale Omroep Zeewolde. 

RICO VAN AMSTEL

Ik begon mijn carriëre bij de radio en kwam in de jaren 90 o.a. bij Stadsradio Rotterdam, Stadsradio Den Haag en Radio NRG terecht, daar heb ik mijn basis gelegd.
Later werd het allemaal professioneler en kwam ik in de zeroes bij o.a. Baja Radio, Coastline FM (regionaal), Hotradio (regionaal), Radio 8FM, Radio Decibel (heilo), Falcon Radio (regionaal), Den Haag FM, Regio FM, Radio Mi Amigo, Radio 192 en Holland FM Spanje terecht. In de jaren 90 verzorgde ik een periode drive in shows voor Mouse Music Service (Mouse Bookings), hier presenteerde ik discoshows voor o.a. Radio 538, Veronica, Tros, Sanyo en Radio 10 Gold. Met Jo de Graaf presenteer ik het programma Oud Is Goud! 

JO DE GRAAF

Zoals zo vele radio Jocks ben ook ik uit de tijd van de’ piratenzenders’… begin 80er jaren. Radio Atlantis, Radio Amerika, Free radio Rotterdam, Radio Palermo, Baja Radio…  Vele uren werden er doorgebracht om de luisteraars te vermaken. Na 30 jaar als professionele DJ in Club(s), 18 jaar Resident DJ / Owner van de Baja Beach Club R´dam en het produceren van platen, ben ik weer terug bij waar het ooit begon. Samen met goede collega Rico van Amstel presenteer ik Oud Is Goud op vele radiostations in binnen en buitenland.

Oud is Goud