Vacaturebank Welzijn Zeewolde

Vacaturebank Welzijn Zeewolde
De 20 nieuwste vacatures van vrijwilligerscentrale Welzijn Zeewolde
 1. Vacaturenummer: 40980 - Beschrijving: OBS de Panta Rhei is op zoek naar iemand die kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar individueel zou willen begeleiden met het computerprogramma BOUW!.
 2. Vacaturenummer: 40979 - Beschrijving: We zijn op zoek naar gekwalificeerde vrijwilligers. De kinderen kunnen zich door deze activiteiten ontspannen, hun nare ervaringen een plek geven en weer even kind zijn. Dat is noodzakelijk om zich weer veilig te voelen.
 3. Vacaturenummer: 40978 - Beschrijving: Bij AAP geven we op professionele wijze gestalte aan een ideaal: het verbeteren van het welzijn van misbruikte of afgedankte uitheemse zoogdieren uit heel Europa. Dat doen wij door dieren, afkomstig van illegale handel, circussen, proefdierlaboratoria of particulieren op te vangen op onze locaties in Almere en Villena (Spanje).  Ook werkt AAP aan het voorkomen van welzijnsproblemen door de publieke opinie te beïnvloeden en door actief invloed uit te oefenen op wet- en regelgeving via beleidsmakers en –beslissers op dit terrein in Europa. Wij werken daarbij actief en op strategisch niveau samen met professionele partijen in binnen- en buitenland. AAP is daarbij een internationaal gezaghebbend expert.  In Almere hebben we zo\'n 95 mensen in (loon)dienst en meer dan 250 vrijwilligers. AAP is gevestigd op een ruime en moderne locatie, midden in het groen bij Almere.  Voor de afdeling Facilitaire Dienst zijn we op zoek naar een: Vrijwilliger Groenonderhoud vanaf 8 uur per week
 4. Vacaturenummer: 40977 - Beschrijving: Als conciërge van OBS Panta Rhei ondersteun je de school. Bijvoorbeeld door het doen van diverse klussen in en rond de school. Denk hierbij aan kleine reparaties, het vervangen van lampen, technische ondersteuning, groen onderhoud. Maar je kunt ook denken aan (licht) administratief werk zoals print-, kopieer- en lamineerwerkzaamheden. Wanneer er studiedagen, verhuur van ruimtes of andere bijeenkomsten zijn kan je in gezet worden voor bijvoorbeeld het inrichten van de ruimte of ondersteuning bij de catering. Daarnaast ondersteun je de administratief medewerker en de directeur met allerhande zaken. Je bent als het ware het gezicht van het gebouw!
 5. Vacaturenummer: 40976 - Beschrijving: Vluchtelingen en migranten leren de Nederlandse taal door het volgen van een inburgeringscursus. Ook leren ze daar meer over de regels en gebruiken in Nederland. Naast de reguliere klassikale lessen is er ook één op één begeleiding van een taalcoach. Deze begeleiding is afgestemd op het niveau en de behoeften van de cursist.
 6. Vacaturenummer: 40975 - Beschrijving: Vluchtelingen en migranten leren de Nederlandse taal door het volgen van een inburgeringscursus. Ook leren ze daar meer over regels en gebruiken in Nederland. Als klassenassistent ondersteun je een NT2 docent tijdens de les. je begeleidt (groepjes) cursisten onder supervisie van de docent.
 7. Vacaturenummer: 40974 - Beschrijving: In iedere gemeente in Nederland wonen vluchtelingen. Mensen die vanwege oorlog of vervolging hun familie, vrienden en bezit moesten achterlaten. Na een periode van onzekerheid hebben zij een verblijfsvergunning gekregen en mogen ze zich in een stad of dorp vestigen. Vrijwilligers van Vluchtelingen Werk ondersteunen hen in het proces naar zelfredzaamheid en bij het integreren en participeren in de Nederlandse samenleving.
 8. Vacaturenummer: 40973 - Beschrijving: We zijn op zoek naar een persoon die een man uit Zeewolde naar de dagbesteding in Harderwijk wil brengen. Het is voor max. 2 dagen per week, minder mag ook. Dhr. moet in de morgen rond 09.00 uur naar Harderwijk en evt. in de middag rond 15.30 uur weer terug gebracht worden naar Zeewolde.
 9. Vacaturenummer: 40970 - Beschrijving: Stichting Droomdag verzorgt een onvergetelijke, onbezorgde (te) gekke dag voor gezinnen waarvan een ouder levensbedreigend of langdurig ziek is. De dromen en wensen van het hele gezin staan hierbij centraal. Uiteraard wordt de dag geheel afgestemd op de fysieke mogelijkheden van de zieke ouder. Wij leggen deze Droomdagen vast in beeld en geluid. Dit vormt een waardevolle herinnering aan de dag én aan de zieke ouder. Het werk van onze Stichting wordt, gelukkig, gedragen door de warme inzet van vrijwilligers. Zonder hun hulp zou het voor ons niet mogelijk zijn aan zoveel gezinnen een Droomdag te geven. Om meer gezinnen een Droomdag aan te kunnen bieden zijn wij op zoek naar: Begeleiders Droomdagen Voorafgaand aan de dag verzorg je een telefonische intake met het gezin om hun dromen en wensen voor hun fantastische Droomdag te inventariseren. Samen met een collega-vrijwilliger ben je aangewezen om het gezin tijdens hun Droomdag op alle gebieden te begeleiden. Ook maak je gedurende de dag veel foto- en filmopnames. Je hebt er plezier in het gezin gedurende hun dag volledig in de watten te leggen en hen zoveel mogelijk te ontzorgen. Wat vragen wij? • Je bent enthousiast over het gedachtegoed van Stichting Droomdag • Je hebt affiniteit met onze doelgroep • Je bent empathisch, geduldig, sociaal en zelfstandig • Een minimale beschikbaarheid van 3 dagen per jaar (veelal op zaterdagen) • Een VOG verklaring (kosteloos via onze organisatie aan te vragen) • Reisbereidheid naar Center Parcs de Eemhof in Zeewolde Mogen we je welkom heten als vrijwilliger?
 10. Vacaturenummer: 40937 - Beschrijving: Het is aan jou om de boodschap van Plan op een duidelijke en enthousiaste manier over te brengen bij diverse clubs en verenigingen.
 11. Vacaturenummer: 40933 - Beschrijving: Als actiestarter heb je één doel: een leuke actie organiseren en daarmee geld inzamelen om het leven van meisjes te verbeteren.
 12. Vacaturenummer: 40930 - Beschrijving: Het Nederlandse Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen we ver weg - én om de hoek. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Pleisters plakken, blaren, schaaf- en snijwonden behandelen, verbanden leggen – enzovoorts. Meer dan 10.000 vrijwilligers van het Rode Kruis in heel Nederland staan regelmatig klaar om Eerste Hulp te bieden aan bezoekers van of deelnemers aan kleine, grote en ook hele grote evenementen. Het Rode Kruis Zeewolde verleent ook eerste Hulp bij Evenementen. Daarom zijn we op zoek naar een Coördinator Evenementenhulp.
 13. Vacaturenummer: 40927 - Beschrijving: Voor dagverzorging de Oase zijn wij opzoek naar enthousiaste vrijwilligers welke op donderdag de vaste medewerkers ondersteunen bij allerhande werkzaamheden.
 14. Vacaturenummer: 40926 - Beschrijving: Voor het Zotel zoeken wij vrijwilligers. Het Zotel ligt naast de Scarabee. Er zijn 3 kamers die bijna altijd vol liggen.
 15. Vacaturenummer: 40925 - Beschrijving: Het Nederlandse Rode Kruis is er voor mensen in nood. Zowel om de hoek als ver weg. We helpen vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. We zorgen er ook voor dat mensen zichzelf kunnen helpen en leren hen hoe ze anderen kunnen helpen. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat. Het Rode Kruis is in Nederland ingedeeld in 25 districten. Omdat de huidige secretaris na 4 jaar de overstap maakt naar de landelijke ledenraad van het Rode Kruis, is het bestuur van district Flevoland op zoek naar een vrijwilliger in de functie van Secretaris die op vrijwillige basis gemiddeld 15 – 20 uur per maand vrij wil maken om hulp aan mensen in nood of in een kwetsbare situatie mogelijk te maken
 16. Vacaturenummer: 40902 - Beschrijving: Voor een Meneer van 71 zijn wij op zoek naar iemand die hem eens wilt komen vergezellen.  Meneer heeft long- en hartproblemen. Door de hartproblemen is hij snel uitgeput en is zijn leefwereld klein geworden.
 17. Vacaturenummer: 40901 - Beschrijving: Een dame van begin 40 is op zoek naar iemand die haar er op uit wil nemen. Mevr. heeft ADD en een lichte vorm van depressie. Ze heeft niet altijd de energie om dingen te ondernemen. Dit maakt dat ze, wanneer ze een mindere periode heeft, nog wel eens afhaakt qua energie.  Ze heeft dus echt iemand nodig die haar hier even \'door heen kan duwen\'. Mevrouw is sinds kort veel aan het haken en vindt hier afleiding in. Daarnaast houdt ze ook van de natuur. Ze heeft twee poezen, een paar vogeltjes, en mag graag tuinieren. Een strandje pakken of even samen er lekker er op uit de natuur in zou ze heerlijk vinden! Mevrouw heeft vroeger als chauffeur op de vrachtwagen door Europa gereden. Bent u iemand die deze jonge, stoere dame graag er op uit neemt!? Laat het ons dan weten. Roken is geen bezwaar.
 18. Vacaturenummer: 40900 - Beschrijving: Voor Parochiële Caritas Instelling (PCI) zijn wij opzoek naar een penningmeester. De Parochiële Caritas Instelling geeft fysieke en financiële ondersteuning, aan hen die zelf niet beschikken over voldoende middelen, binnen hun gemeenschap.
 19. Vacaturenummer: 40899 - Beschrijving: Voor Parochiële Caritas Instelling (PCI) zijn wij opzoek naar een bestuurslid/voorzitter. De Parochiële Caritas Instelling geeft fysieke en financiële ondersteuning, aan hen die zelf niet beschikken over voldoende middelen, binnen hun gemeenschap.
 20. Vacaturenummer: 40888 - Beschrijving: Voor Staatsbosbeheer Zeewolde zijn wij op zoek naar iemand die het leuk lijkt om het beheer voor natuurkampeerterrein de Dasselaar en groepskampeerterrein de Banken te ondersteunen en de rol van gastvrouw/heer op zich wil nemen.