Vacaturebank Welzijn Zeewolde

Vacaturebank Welzijn Zeewolde
De 20 nieuwste vacatures van vrijwilligerscentrale Welzijn Zeewolde
 1. Vacaturenummer: 40824 - Beschrijving: Zie jij anderen graag genieten van jouw kookkunsten? Vind je het leuk om samen met 3 of 4 anderen een kookteam te vormen en de oudere Zeewoldenaren van een lekkere en vooral gezellige maaltijd te voorzien? Dan zijn we met grote spoed opzoek naar jou! Er wordt volgens een rooster gekookt. Dit betekent dat je niet elke week aan de beurt ben met je kookgroepje.
 2. Vacaturenummer: 40823 - Beschrijving: Voor de Speel-o-theek zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de speelgoed uitleen voor de vrijdag van 19.00- 20.30 uur. En er is hulp nodig om af en toe op zaterdagochtend 10.30 tot 11.30 uur te helpen bij uitleen. Heeft u iets met speelgoed en kinderen? Neemt u dan contact op met de medewerkers van het team VVB van Stichting Welzijn Zeewolde.
 3. Vacaturenummer: 40818 - Beschrijving: Nederland wordt steeds grijzer. En daarmee neemt ook het aantal ouderen met een visuele beperking snel toe. Word Consulent Passend Lezen en help ouderen om te blijven lezen! De functie Als consulent (vrijwilliger) zoek je deze ouderen op en wijs je ze de weg naar een voor hen geschikte leesvorm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gesproken boeken of boeken met extra grote letters. Je laat ze kennis maken met het uitgebreide aanbod van meer dan 75.000 boeken, kranten, tijdschriften, hoorspelen en hoorcolleges in passende leesvormen. Hoe ga jij dit doen: • Je laat ouderen kennismaken met Passend Lezen door het (mede-) organiseren van leesactiviteiten, bijvoorbeeld leesclubs, in lokale verzorgingshuizen. • Je helpt mensen, op verzoek, een-op-een bij het inschrijven bij Passend Lezen en het lenen van de eerste boeken. • Je geeft informatie over Passend Lezen op lokale informatiemarkten. We zoeken consultenten in de regio’s Den Haag, Utrecht, Gelderland en Friesland. Over Passend Lezen De keten Passend Lezen bestaat uit de Bibliotheekservice Passend Lezen, de Christelijke Bibliotheek voor Blinden en slechtzienden (CBB) en Dedicon. We streven ernaar om zoveel mogelijk mensen met een leesbeperking toegang te geven tot de wereld van kennis en cultuur. We zijn daarom continu bezig om onszelf en onze diensten te verbeteren. Meer informatie: www.consulentenpassendlezen.nl.
 4. Vacaturenummer: 40815 - Beschrijving: Het Nederlandse Rode Kruis is er voor mensen in nood. Zowel om de hoek als ver weg. We willen helpen vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. We willen met onze activiteiten mensen stimuleren zichzelf én een ander beter te kunnen helpen in noodsituaties, zodat in tijden van nood niemand alleen staat. Wil jij vrijwilliger worden bij het Rode Kruis, dat wereldwijd actief is – dus ook bij jou om de hoek? Het Rode Kruis heeft jouw hulp hard nodig! Ben jij degene die meer wil weten over het werk voor het Rode Kruis door Wij zijn als Rode Kruis Flevoland op zoek naar mensen die het Rode Kruis een warm hart toedragen. En dat kan op heel veel verschillende manieren. Waar liggen jouw interesses? Wat vind jij leuk om te doen? Waar ben je goed in? We zoeken naar diverse talenten zowel op bestuurlijk, coördinerend, uitvoerend niveau: hulpverleners (EHBO-ers en noodhulpverleners tijdens grootschalige ongelukken), administrateurs, fondsenwervers, voorlichters, mensen met interesse in communicatie, maar ook mensen die graag pionieren en nieuwe activiteiten willen starten, enz. Nieuwsgierig en geïnteresseerd? We horen graag van je en nodigen je graag uit voor een informatief gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wil je meer in het algemeen weten over het Rode Kruis: www.rodekruis.nl Op YouTube kan je zoeken op: “Rode Kruis” om meer te zien over Rode Kruisactiviteiten.
 5. Vacaturenummer: 40814 - Beschrijving: In Zeewolde Eerste Hulp voor babysitters. Of in de Noordoostpolder Eerste Hulplessen op scholen. ‘s Morgens even telefonisch contact in bijvoorbeeld Almere, Dronten of Lelystad: bent u weer gezond opgestaan? Of in samenwerking met de brandweer en de politie op Urk voorlichting over veiligheid in en om het huis. Dit zijn een paar voorbeelden van activiteiten die in de afdelingen van het Rode Kruis in Flevoland georganiseerd worden om de zelfredzaamheid van kwetsbare mensen/groepen te versterken. En plannen om nog veel meer activiteiten te bedenken en uit te rollen. Het Rode Kruis Flevoland zoekt een vrijwilliger in de functie van Coördinator preventie Als districtscoördinator ondersteun je afdelingen van het Rode Kruis in de gemeenten in Flevoland. Je onderhoudt de contacten met de bestuurders en activiteitencoördinatoren en bent de link naar de landelijke vereniging. Je motiveert, faciliteert, deelt succesverhalen, organiseert overleggen met mensen uit alle afdelingen om elkaar te versterken en ideeën op te doen. Wil je meer in het algemeen weten over het Rode Kruis: www.rodekruis.nl Op YouTube kan je zoeken op: “Rode Kruis Zelfredzaamheid” om meer te zien over Rode Kruisactiviteiten die zelfredzaamheid versterken bij kwetsbare mensen.
 6. Vacaturenummer: 40812 - Beschrijving: De paden op, de lanen in! Houdt u van de natuur. En vindt u het leuk uw kennis hierover te delen? We zoeken iemand voor het verzorgen en begeleiden van excursies voor kinderen en of volwassenen.
 7. Vacaturenummer: 40811 - Beschrijving: Voor de beschermde woonvorm voor moeder en kind in Zeewolde zijn wij op zoek naar activiteitenbegeleiders. Het betreft het organiseren, voorbereiden en uitvoeren van activiteiten voor moeders met hun kind(eren), of voor alleen moeders/kinderen.
 8. Vacaturenummer: 40810 - Beschrijving: Voor de voetbalvereniging Zeewolde zijn wij op zoek naar mensen die het vrijwilligersbeleid nieuw leven in willen blazen. Het die is: behoud en werven van vrijwilligers onder het motto: de juiste vrijwilliger op de juiste plaats!
 9. Vacaturenummer: 40808 - Beschrijving: De vier gemeenten Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en Putten hebben de handen ineengeslagen om stichting Leergeld op te richten. Voor deze stichting zijn we opzoek naar bestuursleden die zich willen inzetten voor deze stichting.
 10. Vacaturenummer: 40807 - Beschrijving: SUPER COOL! is een sportgroep voor mensen met een beperking. Voor deze groep zijn wij op zoek naar Sportmaatjes binnen diverse takken van sport zoals atletiek, voetbal, korfbal, zwemmen, fietsen en nog veel meer!
 11. Vacaturenummer: 40805 - Beschrijving: Voor een dame van 76 jaar zijn wij op zoek naar iemand die haar wilt vergezellen. Mevr. heeft vooral behoefte aan aanspraak in het weekend, dit duurt voor haar gevoel altijd lang.
 12. Vacaturenummer: 40804 - Beschrijving: Voor de Lokale omroep van Zeewolde zijn wij op zoek naar een medewerker techniek. Als medewerker techniek ben je verantwoordelijk voor het vlekkeloos laten verlopen van de programma,s en evenementen op technisch gebied.
 13. Vacaturenummer: 40803 - Beschrijving: Voor de beschermde woonvorm voor moeder en kind in Zeewolde zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op de kind(eren) willen passen voor verschillende tienermoeders .  Daar deze tienermoeders voor hun traject buitenshuis activiteiten moeten volgen en deze niet gezien worden als \"officiële dagbesteding\", is hiervoor geen tegemoetkoming van de belastingdienst. Naast het oppassen betreft het ook een functie waarin u de tienermoeders ondersteunt bij verschillende afspraken (al dan niet met kinderen), bijvoorbeeld een bezoek aan de huis- of tandarts, psycholoog, rechtbank en dergelijke.
 14. Vacaturenummer: 40802 - Beschrijving: Het Rode Kruis heeft jouw hulp nodig! Het Rode Kruis staat met vele vrijwilligers klaar voor mensen in noodsituaties – klaar om te helpen, zodat niemand in tijden van nood alleen staat. Help jij ook mee? Wat ga je doen? Je bent binnen het Rode Kruis Zeewolde het aanspreekpunt voor alle materiaal aanvragen en verantwoordelijk voor het verzorgen van deze materialen (opslag- en voorraadbeheer). Bij evenementen zorg je (soms zelf, soms regel je een andere vrijwilliger en soms werk je in teamverband) er voor dat materialen “inzet gereed” gemaakt zijn en naar evenementen gebracht en gehaald worden ten dienste van onze Eerste Hulpactiviteiten.
 15. Vacaturenummer: 40799 - Beschrijving: Op het wedstrijd secretariaat van de voetbalvereniging is er per direct plaats voor nieuwe vrijwilligers. Je bent in deze functie de gastheer of gastvrouw van de verenging. Je ontvangt leiders, trainers, scheidsrechter en maakt ze wegwijs. Tevens beheer je de sleutel van de kleedkamers. Er wordt gewerkt met een zaterdag ochtend of middag dienst. Je bent 1x per maand een halve dag aan de beurt.
 16. Vacaturenummer: 40798 - Beschrijving: Voor een dame van 87 jaar, wonend in de Scarabee zij wij op zoek naar iemand die haar voor max. een uurtje/anderhalf uur wilt vergezellen om haar dochter en mantelzorger te ontlasten. Mevr. heeft zowel haar man, al een dochter en zoon verloren, waardoor druk op haar nog enige levende dochter groter wordt en de quality time erbij in schiet.
 17. Vacaturenummer: 40797 - Beschrijving: Voor een dame van 81 wiens netwerk steeds kleiner wordt, zijn wij op zoek naar een maatje om de vereenzaming voor te zijn. Mevrouw is vroeger verpleegster geweest. Ze houdt van de natuur, rommelt graag in haar tuin, maar genieten ook van alles wat ieder seizoen met zich mee brengen. Door fysieke klachten durft zij echter niet meer te fietsen, maar wandelen gaat nog goed. Ook leest mevrouw graag boeken (met name thrillers). Alles wat met voormalig Nederland Indië te maken heeft, heeft tevens haar aandacht. Qua muziek luistert ze graag naar klassieke muziek, maar Jazz vindt ze ook mooi.
 18. Vacaturenummer: 40793 - Beschrijving: Voor de voetbalvereniging zijn wij op zoek naar iemand die de vrijwilligersfunctie van \'stage coördinator\' wilt bekleden.
 19. Vacaturenummer: 40792 - Beschrijving: Door Zij aan Zij doen (jonge) vrouwen en hun kinderen mee in de samenleving, onder andere door een passende dag- en vrijetijdsbesteding. Ze kunnen problemen zelf oplossen of voorkomen. Door de focus op school en/of werk draagt Zij aan Zij bij aan een startkwalificatie en arbeidsintegratie van (jonge) vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor voorkomt Zij aan Zij dakloosheid, overlast, criminaliteit en uithuisplaatsing van kinderen.
 20. Vacaturenummer: 40791 - Beschrijving: In Zeewolde zijn ruim 30 vrijwilligers actief bij het lokale Rode Kruis. Om hun werk mogelijk te maken en natuurlijk ook financieel verantwoord zijn we op zoek naar een Penningmeester (vrijwilliger)Wat ga je doen? Je bent als penningmeester bestuurder bij het Rode Kruis afdeling Zeewolde, deel van het collegiaal afdelingsbestuur en primair verantwoordelijk voor de financiën. Je regelt dat conform de afspraken van het Rode Kruis de boekhouding gedaan wordt (je kunt zelf de boekhouding doen of met een boekhouder werken) Samen stel je als bestuur werkplan, begroting, jaarverslag en jaarrekening op en draagt daarover verantwoording af aan het districtsbestuur (districtsbestuur ondersteunt indien gewenst bij het opstellen). Je geeft richting en sturing aan de afdeling; ziet als bestuur toe op uitvoering van de plannen, regelt waar nodig ondersteuning en eventueel bijstelling van de plannen gedurende het lopende jaar. Je doet mee in bovenplaatselijke overleggen voor penningmeesters.
Advertentie

Meer nieuws

Advertentie