Loading...

Circulaire Meet-Up Afval = Grondstof in Bibliotheek
Circulaire Meet-Up Afval = Grondstof in Bibliotheek

Afval bestaat niet! Afval is grondstof! De Natuur en Milieufederatie Flevoland organiseert samen met Flevomeer Bibliotheek Zeewolde een meet-up over het thema ‘afval=grondstof’. Hoe kun je zelf op grondstoffen-expeditie gaan? Denk aan circulaire mode, circulaire verbouwen, of ‘delen is het nieuwe bezit’. Laat je inspireren en meld je aan. Ga je mee op grondstoffen-expeditie?

Op woensdag 22 september van 10:00 tot 12:30 uur organiseren we een meet-up in de bibliotheek over het thema ‘afval=grondstof’

Programma:

10:00 Ontvangst
10:05 Samen de circulaire economie versnellen
10:15 Toelichting door Lokaal initiatief
10:45 Grondstoffenquiz
11:00 Challenge deelnemer aan het woord (Flevolandse burger)
11:15 Toelichting door Lokaal initiatief
11:45 Challenge deelnemer aan het woord (Flevolandse ondernemer)
12:00 Wat wordt de volgende concrete stap? Wie durft?
12:30 Sluiting

Meld je aan!

Wil jij geïnspireerd raken? Heb je hulp nodig? Kun je anderen misschien helpen of heb je een goed idee? Kom naar de meet-up en doe mee! Meld je aan via www.nmfflevoland.nl

Circulaire Meet-ups

Op verschillende plaatsen in Flevoland vinden bijeenkomst van NMFF plaats, waarin we samen op zoek gaan naar kansen om de lokale circulaire economie te versnellen.

Natuur- en Milieufederatie Flevoland werkt aan een mooie en duurzame provincie Flevoland: een provincie met een rijke natuur, mooi landschap en een gezond milieu. Een provincie waar we duurzaam wonen en werken, zodat de bewoners van Flevoland van een gezonde leefomgeving kunnen genieten, nu en straks. FlevoMeer Bibliotheek is de verbindende plek voor iedereen voor een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken en vaardig Flevoland.