Loading...

Digitale Alzheimer Avond 2 maart
Digitale Alzheimer Avond 2 maart

Op dit moment wordt er geen Alzheimer Café of Trefpunt gehouden. Daarom zijn mensen van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een Digitale Alzheimer Avond. Omdat dieren een belangrijke rol kunnen spelen bij het contact tussen mensen en in het bijzonder in het contact met mensen met dementie is het onderwerp van deze avond: . BLIJF! – Aaibare zorg

De Digitale Alzheimer Avond wordt gehouden op dinsdag 2 maart a.s.. De avond begint om 19.30 uur.

Belangstellenden kunnen zich voor deze avond aanmelden door uiterlijk 21 februari een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voorzien van uw naam en woonplaats.

De avond start met een presentatie door Cynthia op den Brouw met blijfhond Suus van de Stichting Blijf. Vervolgens kunnen gasten met anderen uit hun woonplaats in gesprek gaan over het onderwerp. Zowel de presentatie als het gesprek zullen digitaal plaatsvinden.

“Het lijkt allemaal wat ingewikkeld, maar we zullen u helpen als dat nodig is”, licht de organisatie toe. “Misschien kan iemand van het Alzheimer Café een handje helpen bij de aanmelding of mogelijk uw casemanager. Er is tijdens deze avond iemand telefonisch bereikbaar voor het oplossen van technische problemen.” De link voor de bijeenkomst en overige informatie worden na aanmelding, uiterlijk 1 maart, toegestuurd.

Dit initiatief is tot stand gekomen door medewerking van Alzheimer Nederland Afd. Noordwest-Veluwe; Stamtafel; Espria Ledenvereniging; de Ketenzorg Dementie Barneveld en het Netwerkwerk Dementie Noordwest-Veluwe.

Bron: Zeewolde Actueel