Loading...

Excursie energiezuinig wonen
Excursie energiezuinig wonen

Gebruik Energie Slim is gericht op energiebesparing in woningen. Op zaterdag 10 oktober kunt u deelnemen aan een excursie ‘Energiezuinig wonen’. De excursie duurt ongeveer 2 uur. Tijdens de excursie wandelt u langs energiezuinige woningen in Zeewolde. Wandel mee en hoor meer over ervaringen van bewoners.

Bij de woningen die tijdens de excursie bezocht worden, vertellen de huiseigenaren over hun ervaringen met isoleren, zuinig stoken, zonnepanelen en andere vormen van energiebesparing. Tijdens de excursie zal een medewerker van het Energieloket u informeren over mogelijkheden voor energiezuinige maatregelen, subsidies en andere financieringsmogelijkheden. Het start en eindpunt is het Energieloket Zeewolde (Ravelijn 1). De excursie start om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur. De excursie is corona-veilig georganiseerd.

Gebruik Energie Slim

De gemeente Zeewolde en het Energieloket Zeewolde helpen u bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Daardoor verminderen we samen de CO2-uitstoot. Elke deelnemer mag na de excursie een keuze maken uit energiezuinige goodies. Er kan gekozen worden voor producten zoals radiatorfolie, tochtstrip of led-verlichting.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.  Energieloket Flevoland helpt!

Aanmelden voor de excursie kan hier.