Loading...

Trailrun in Zeewolde
Trailrun in Zeewolde

Op zaterdag 24 oktober organiseert Zeewolde opnieuw een unieke trailrun. De route voert door het afwisselende bos en strandgebied ten zuiden van Zeewolde. De vele singletracks voeren langs verborgen vennen, grasgebieden, bos, heuveltjes en zand. Er is keuze uit een afstand van 10 of een 22km. Beide routes zijn uniek; je komt als loper niet twee keer langs dezelfde plek. Voor de 10km houden we een maximum tijd aan van 2 uur, voor de 22km 3 uur. De routes zijn bewegwijzerd maar eveneens beschikbaar als GPX bestand.

100 deelnemers

Het aantal deelnemers gelimiteerd op 100 deelnemers. Hierdoor zal het evenement een kleinschalig, informeel karakter krijgen en hebben we alle ruimte om binnen de richtlijnen m.b.t. Corona. Zorg dus dat je erbij bent want vol is vol. Douches en kleedruimte zijn aanwezig. Onderweg is 1 verzorgingspost, met o.a. water, thee, energiedrank en enige versnaperingen.

Zowel de 10 als de 22km starten om 10.30 uur. De start en finish zijn nabij het restaurant van de RCN camping te Zeewolde. De inschrijftafel opent om 9.30 uur. Goed voorbereid van start? Doe mee met de trailrun trainingen! Kijk voor meer info en aanmelding op www.zeewolde-atletiek.nl.