Loading...
 • Bord Bosruiterweg

  Onderzoek op vakantiepark Horsterwold

  Op woensdag 27 november 2019 hebben verschillende overheidspartijen een onderzoek uitgevoerd op het ‘vakantiepark Horsterwold’. De betrokken partijen waren onder andere: gemeente Zeewolde, de belastingdienst, het UWV, de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), de sociale verzekeringsbank en de politie. De controleurs van deze overheidspartijen bezochten verschillende recreatieverblijven.

 • College neemt burger en gemeenteraad niet serieus

  College neemt burger en gemeenteraad niet serieus

  Het college van Burgemeester en Wethouders heeft aan de fractie van Zeewolde Liberaal haar beantwoording gestuurd op de ex art.36 gestelde vragen die de fractie op 22 augustus 2019 had gesteld over Buitenplaats Horsterwold 

  In reactie hierop laat Zeewolde Liberaal met een persbericht weten dat men van mening is dat met deze beantwoording zowel de burgers als de gemeenteraad niet serieus wordt genomen. 

 • Horsterwold Zeewolde

  Horsterwold - tijdslijn 1995-2018

  In de discussie rondom het Horsterwold zal Lokale Omroep Zeewolde binnenkort in haar uitzendingen van Zeewolde kiest ruimschoots aandacht besteden aan dit onderwerp. Gedurende het programma zullen wij in gesprek gaan met diverse betrokkenen.

  nb: In de tijdslijn staan een aantal snelkoppelingen met onderliggende documenten.

 • Wederom vraag om aandacht voor Horsterwold aan college

  Wederom vraag om aandacht voor Horsterwold aan college

  Afgelopen weken is er in diverse media al aandacht geweest voor de ontwikkelingen op Horsterwold. Dit na aanleiding van uitspraken van rechters over de aanpak van de gemeente en verzegeling van huizen.

 • Bord Buitenplaats Horsterwold

  Oppositie Zeewolde wil Buitenplaats Horsterwold transformeren naar een high-end woon- en werkomgeving

  Zet een streep onder de lange en roerige geschiedenis van buitenplaats Horsterwold en het intensieve handhavingsbeleid en transformeer de buitenplaats naar een toekomstbestendige high-end woon- en werkomgeving. Dit zullen de fracties van Zeewolde Liberaal, D66, PvdA/GroenLinks en BurgerBelang tijdens de raadsvergadering van 28 mei aan het college van B&W van Zeewolde voorstellen.

Meer nieuws