Programma's

Hoor jij wat ik hoor

Deze vraag is de startvraag van het radioprogramma dat Paula Hijne presenteert. En als je goed luistert, heeft iedereen zijn eigen antwoord.


Een programma over HOREN kan verschillende invalshoeken hebben, want horen is een breed begrip. Onderwerpen kunnen gaan over de stem, muziekbeleving, geluiden horen, luisteren en spreken, gehoorverlies en hoorhulpmiddelen, tinnitus, klanken, communicatie, luisterberoepen, overgevoeligheid voor geluid, instrumenten, soorten muziek, kennis over het oor, akoestiek, voorlezen, erbij horen. Onderwerpen zijn ook werk, opleiding, ondernemerschap en vrijwilligerswerk. Het gaat over het evenwicht, zowel psychisch als fysiek. En over hobby’s, vrije tijd, boeken, sportbeleving. Als het even kan gaat het ook over ons mooie dorp Zeewolde.

Voor elke uitzending worden één of meerdere gasten uitgenodigd die meer weten over het thema en er graag over willen vertellen. Zo kunnen er informatie en ervaringen gedeeld worden door zowel professionals als ervaringsdeskundigen. Naast het praten over ‘horen’ in al zijn facetten, is er afwisselende muziek om rustig naar te luisteren.


De presentator Paula Hijne is ‘professioneel luisteraar’, zij werkt als HoorCoach, is auteur en spreker. Paula maakt de podcast ‘Evenwicht, je leven’. ‘Horen’ en ‘evenwicht’ zijn dé centrale thema’s in haar leven, in haar werk en het vrijwilligerswerk.


Elke eerste zondag van de maand kun je tussen 20.00 - 22.00 uur luisteren naar ‘Hoor jij wat ik hoor’. Iedere opvolgende week zal het programma worden herhaald en is te beluisteren via uitzending gemist.

Hoor jij wat ik hoor met Paula Hijne
Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie