Uncategorised

Redactie

Deze website wordt redactioneel beheerd door de redactie van de Lokale Omroep Zeewolde. Indien u in contact wilt komen met de redactie kunt u een email bericht sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De redactie werkt binnen de wettelijke regels, die aan de Lokale Omroep zijn gesteld in de Mediawet, waarop toezicht wordt gehouden door het commissariaat voor de Media.  

Onze redacteuren zijn: 
Wenda Westerhuis - (LOZ Sport en Evenementen)
Rene Verstraten - (Redacteur) 
Jan van de Beek - (Eindredacteur)
Stanley Egger (Redateur politiek)
Florian Polak  (Weer)
Mannes Schoppink (Redacteur) 

Flevolandse Media stichting 
Op de website worden berichten van derden aangeduid met naam van de organisatie. Berichten in het kader van de streekomroep zijn aangeduid met een footer: DIt bericht is gemaakt door de gezamelijke redacties van de Flevolandse Media Stichting.

Aanmelden van Nieuws
De LOZ houdt u op de hoogte via deze website, maar ook dagelijks via haar radio uitzendingen welke wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag verzorgen. Heeft u nieuws te melden, dan kunt u dit doen via het navolgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook kunt u gebruik maken van het online TIP onze redactie formulier. Een bericht via WhatsApp is ook mogelijk 

Programma coordinator

Een programmacoördinator is bij de LOZ verantwoordelijk voor het aansturen en uitvoeren van diverse programma’s. Deze staat dagdagelijks in contact met de programmamakers en stuurt bij waar nodig.

  • Rene verstraten - Radio programma coordinator en is te bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Jan van de Beek - Eindredacteur en is te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Klachten

Indien u een klacht heeft, dan kunt u deze melden via het online klachtformulier Een omroep is vrij om uit te zenden wat men wil. Hierbij dienen ze zich wel aan de wet houden. Uitzendingen die aanzetten tot rassenhaat of discriminatie kunnen bijvoorbeeld strafbaar zijn. Of een programma wel of niet aan de regels voldoet bepaalt een onafhankelijke rechter. Dit gebeurt altijd achteraf, want censuur (vooraf toezicht op uitzendingen) is in Nederland verboden.