Het fantastische dag om het nieuwe les seizoen te starten aldus Marjellle Hendrix, Jeugdzeil coördinator van Watersport vereniging Zeewolde. Nieuwe cursisten en cursisten van voorgaande jaren hebben hun eerste zeilles op het water gehad met een licht briesje en een heerlijk zonnetje. En wat een ontdekking....iedereen heeft kunnen zeilen. Na afloop van de zeilles sprak Anna Rijpsma met Marjelle Hendrix

De musical Soldaat van Oranje, gebaseerd op het levensverhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema, staat al langer op de planken dan de oorlog in Nederland duurde. Het dagboek van Anne Frank is nog steeds een van de meest gelezen boeken ter wereld.  Persoonlijke verhalen over de oorlog, elke oorlog, zijn nooit zomaar verhalen, ze staan niet op zichzelf.

Lees meer: Dodenherdenking

Onder toeziend oog van het aanwezige publiek was het Iris Verhoek die als Winnaar van de Voice Kids 2017 werd gehuldigd. Na de woorden, bloemen en een cadeaubon  van  Burgemeester Gerrit Jan Gorter zong iris haar finale nummers om aansluitend de felicitaties van haar fans in ontvangst te nemen.

That's All

Populair

De musical Soldaat van Oranje, gebaseerd op het levensverhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema, staat...