Loading...

LOZ Organisatie

De lokale Omroep Zeewolde, kortgezegd de LOZ is een omroep vereniging, welke als doel heeft het verzorgen van nieuws en informatie via de multimediale kanalen zoals Radio, Televisie en overige. De LOZ is een vrijwilligers organisatie en heeft geen winst oogmerk.

De vereniging wordt geleid door het dagelijks berstuur. Het Dagelijks Bestuur dat bestaat uit de voorzitter, secretaris en penningmeester kiest uit haar midden nog een vice-voorzitter. De vice-voorzitter is bij afwezigheid van de voorzitter diens plaatsvervanger met dezelfde verantwoordelijkheden en bevoegdheden die bij deze functie horen.

Taken en bevoegdheden van het Dagelijks Bestuur

  • Behartigt de dagelijkse gang van zaken en neemt zonodig besluiten die niet tot een volgende algemene bestuursvergadering kunnen wachten.
  • Initiërend met betrekking tot de bepaling van het beleid

De vereniging voert een ledenadministratie.

Het dagelijks bestuur van de Lokale Omroep Zeewolde (LOZ) is geformeerd door:

  • Jan van de Beek (voorzitter)
  • Vacant (secretaris) 
  • Walter de Boer (penningmeester)
  • Robin van Buuren (algemeen bestuurder - techniek) 
  • Kenneth Heijmans (algemeen bestuurder - commercieel)

Het bestuur kunt u rechtstreeks bereiken via het navolgende email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Redactioneel beheer

Deze website wordt redactioneel beheerd door:

  • Jan van de Beek - Redacteur
  • Robin van Buuren - Redacteur 
  • Rene Verstraten - Redacteur

Aanmelden van Nieuws

De LOZ houdt u op de hoogte via deze website, maar ook dagelijks via haar radio uitzendingen welke wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag verzorgen. Heeft u nieuws te melden, dan kunt u dit doen via het navolgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Contact gegevens

Heeft u vragen omtrent de omroep, het bestuur, of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, dan kunt u gebruik maken van de navolgende contact gegevens.

Lokale Omroep Zeewolde
E-mail algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail nieuws: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail bestuur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail PBO: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:  Twickel 21 - 3894 AJ  Zeewolde
Studio:  Schepenveld 21-5, 3893 GC Zeewolde

Overige gegevens


KVK: 55984436
Bank: NL12RABO0160844754 - Vereniging Lokale Omroep Zeewolde