Uncategorised

Alpe d’HuZes 2022

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

 

 

Koersweek naar 2022

De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. I

Deelnemers uit Zeewolde

Vanuit Zeewolde zijn er diverse teams en deelnemers die de uitdaging aangaan. Ook zij gaan door voor 2022.

  • Team Alp A Kaas
  • Team Vissers  
  • Team 7Up
  • Team Alpe d'Huzusjes 
  • Team Hennie 

Lokale Omroep Zeewolde is er bij

Tijdens de koersdag in 2022  verzorgt LOZ gedurende de dag een speciale live uitzending. Door de steun van sponsoren is LOZ ook aanwezig op de Alpe d'Huzes om live verslag te doen van de beklimming. Hierbij zullen wij de verschillende teams volgen en verslag doen van vorderingen op de Alpe d'Huzes. 

100% naar kankeronderzoek

Iedere gedoneerde euro aan het Alpe d'HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek. Dankzij de sponsoren en vrijwilligers kan men dit evenement organiseren. De Alpe d’HuZes organisatie heeft geen overheadkosten, personeel of een eigen kantoor. Alleen uit de inschrijfgelden worden organisatiekosten betaald. Alle overige benodigdheden worden gratis aan Alpe d’HuZes verstrekt! 

Niemand meer dood aan kanker

Bij alles wat men doet houdt de organisatie het belang van de kankerpatiënt voor ogen. Vanaf 2006 is al ruim 173 miljoen euro opgehaald voor kwalitatief hoogwaardig, relevant en baanbrekend kankeronderzoek, altijd in het belang van de patiënt.

 foto credits: Jannemieke Termeer

 

Alpe d’HuZes 2022 - opgeven is geen optie
Advertentie