112 Zeewolde

Babbeltrucs

Wie op de TV naar het programma 112 vandaag kijkt krijgt de nodige leerzame momenten voorgeschoteld. Maar soms vraag je je af of ook de boeven het programma bekijken om ideeën op te doen.

Hoe dan ook, op 22 mei rond het middaguur werd een ouder echtpaar telefonisch benaderd “door de politie” in verband met een “onveilige situatie in de woonomgeving”. Vervolgens zou een medewerker naar het adres worden gestuurd om het hang- en sluitwerk te bekijken. Uiteraard  hoort daar dan ook de vraag bij of men soms nog waardevolle spullen in huis heeft. De betrokkenen waren gelukkig bijdehand genoeg om de lieden het huis uit te werken.

De echte politie werd ingeseind. In de omgeving werden wel twee personen gesignaleerd, maar een directe betrokkenheid van deze lieden kon niet worden vastgesteld. Achteraf bleek dat zich ook een dergelijk voorval op een adres aan de Pauwoog heeft afgespeeld.

De politie zal best wel eens iemand opbellen, maar dan niet met dit soort verhalen. Trap er niet in. U bent gewaarschuwd.

Advertentie