Loading...

13 avondvierdaagses in 2020
13 avondvierdaagses in 2020
Nog even en dan zit het erop, op 30 september is de Home-Edition van de Avondvierdaagse na 4 maanden dan toch echt voorbij. Als lokale organisatie is de Stichting Avondvierdaagse heel blij met dit initiatief van de KWBN en de samenwerking met de lokale sponsoren. Zij kijken terug op een hele speciale geslaagde Editie.
Ze hebben veel deelnemers mogen verwelkomen, Zeewolde blijkt maar weer een sportief dorp te zijn, ook als het net even anders gaat dan tijdens een reguliere Avondvierdaagse.

De organisatie heeft nog niet alle cijfers op een rijtje, maar er is wel een heel mooi gegeven van de editie van dit jaar. Er s 1 deelnemer die tijdens deze bijzondere editie van de Avondvierdaagse 13 keer heeft mee gedaan.
Niet alleen in Nederland, maar ook op vakantie in Luxemburg, dat kan ook niet anders, 13 keer lopen vanaf 1 juni tot 30 september is best doorwandelen.

Het doel van deze wandelaar is om 50 keer de Avondvierdaagse te lopen voor een bepaalde leeftijd. Inmiddels zijn alle 13 medailles uitgereikt door de vrijwilligers van de Avondvierdaagse Zeewolde

Nog niet iedereen heeft zijn medaille in ontvangst genomen, op vrijdag 9 oktober is de laatste mogelijkheid.
Wil je weten hoe laat en waar, stuur even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..