Zeewolde

200 keer Goud voor Oud bij Lokale Omroep Zeewolde

Op maandag 7 januari 2019 is om 14:00 uur het eerste live programma Goud voor Oud van start gegaan. Maandag 21 november is alweer de 200e uitzending.
Het programma wordt gemaakt voor en met ouderen in Zeewolde. In het wekelijkse programma wordt informatie gegeven over onderwerpen gericht op de oudere bevolking van Zeewolde.

200 keer Goud voor Oud bij Lokale Omroep Zeewolde

In elk programma wordt een interview met een gast in de studio gehouden. Het geheel wordt omlijst met speciaal geselecteerde muziek.

De presentatie wordt verzorgd door Henk van Benthem. Hij wordt ondersteund door de technische medewerkers Han Koopman en Frits Kortekaas.
"Wij maken wekelijks met veel plezier een programma over het leven in Zeewolde. Elke week een nieuwe gast is ons doel. Er zijn genoeg onderwerpen om te bespreken", aldus Henk van Benthem.

In het openingsprogramma was Wethouder Winnie Prins als gast aanwezig. Op 21 november 2022 zal in de 200ste uitzending Winnie Prins weer hun gast zijn.
Het team van Goud voor Oud is benieuwd hoe het met haar gaat en wat de gebruikelijke tijd van de gemeente weer voor de ouderen gaat worden.
Uiteraard is er zoals altijd veel informatie en muziek wat bij het programma verleden.

Wilt u zich aanmelden om als gast mee te werken aan het programma? Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie