Loading...

Theatergroep Puur!
3e voorstelling Theatergroep Puur! op zondagmiddag 13 oktober
De dames van Theatergroep Puur! kunnen het zelf amper bevatten, maar ook de reprise op 12 oktober is uitverkocht. En nog steeds zijn er mensen die de voorstelling ‘Een Avond Puur! Theater’ willen zien.
Daarom staat Puur! op zondagmiddag 13 oktober om 14.00 uur nog een keer in theater De Kluit. Maar dat is dan ook écht de allerlaatste keer van deze voorstelling.

Een Avond Puur! Theater op een zondagmiddag? Puur! is niet aan tijd en plaats gebonden.
Met veel zang, hilarische sketches, humor en ontroering neemt Puur! het publiek voor en achter de schermen mee van het toneel. Of lijkt dat alleen maar zo? Want waar begint het toneel en waar begint de kleedkamer? En het decor doet vermoeden dat we ons bevinden in de jaren ‘40. Of toch weer niet? Stel geen vragen, maar geniet van de voorstelling en vergeet de tijd.

Reserveer uw kaartje (€ 7,50) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en beleef Puur! zoals Puur! is.

Bestelde kaartjes liggen op 13 oktober om 13.30 uur klaar bij de kassa van theater De Kluit, Gedempte Gracht 5 in Zeewolde.
De voorstelling begint om 14.00 uur. De zaal gaat open om 13.30 uur.