Zeewolde

Actief Zeewolde officieel van start

Actief Zeewolde is een feit. Op woensdag 6 oktober werden bij notaris Vriesinga de handtekeningen gezet en de oprichtingsacte bezegeld. PvdA, Zeewolde Liberaal en BurgerBelang maken in de progressieve fusiepartij Actief Zeewolde een vuist en staan bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 tegenover de partijen die al vele jaren de dienst uitmaken in Zeewolde. Gemeten naar de huidige zetelverdeling is Actief Zeewolde de op één na grootste partij van Zeewolde.

Het was een historisch moment ten kantore van Notaris Vriesinga aan de Strandweg. Aanwezig waren de oudgediende politici Hendrik de Vries (PvdA) en Cees Steijger (Zeewolde Liberaal) en de actieve raadsleden van PvdA/GL Yvonne van Bruggen en Jan Klop vergezeld door Ruud Visser van BurgerBelang. Zij vertegenwoordigden de drie partijen, die de afgelopen tijd hard hebben gewerkt aan de nieuwe, frisse, progressieve partij voor Zeewolde. Het bestuur van Actief Zeewolde wordt gevormd door Jan Klop, Ruud Visser en Cees Steijger.

Actief Zeewolde officieel van start

Afscheid oude politiek

“Met Actief Zeewolde willen we verandering brengen in de passieve en behoudende politiek in Zeewolde”, zegt Yvonne van Bruggen woordvoerder van de nieuwe partij. “Wij willen op een positieve en actieve manier bouwen aan de toekomst van Zeewolde. Daarbij omarmen wij wat goed is en willen we afscheid nemen van de oude politiek die ons dorp al zovele jaren in z’n greep houdt. Samen met onze inwoners en het bedrijfsleven willen we actief vooruit.”  

Zeewolde is van Iedereen

Actief Zeewolde gaat als vooruitstrevende en vernieuwende partij oplossingen niet uit de weg. Het is een constructieve partij die af wil van het politieke egoïsme dat veel ontwikkelingen, waaronder de groei van het dorp, in de weg staan. Yvonne van Bruggen: “Wij vinden dat het anders kan en ook anders moet. Zeewolde is immers van iedereen.”

Actief Zeewolde gaat de komende weken verder werken aan het actieprogramma Actief Samen Vooruit en zich gereed maken voor de komende verkiezingen.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie