Loading...

Acties voor Tour du ALS bij diverse ondernemers.
Acties voor Tour du ALS bij diverse ondernemers.

29 mei aanstaande gaan Mirjam en Hans Lems de Mont Ventoux beklimmen. Mirjam wandelend en Hans fietsend. Dit om geld op te halen voor Stichting ALS. Vorig jaar hebben Elizabeth Witteveen met haar man Jan Peter € 4100,00 opgehaald. Dit jaar lukt dit niet meer. Maar het is Elizabeth wel weer gelukt om acties op te zetten om Mirjam en Hans te steunen.

Moorkoppen en Arancello

Zo kunnen er bij Bakkerij de Toren van 22 tot en met 29 mei verse Moorkoppen worden gekocht voor € 1,95 per stuk. Hiervan gaat €1,00 naar Tour du ALS.
Bij Kaap Flevo is deze moorkop in die week ook te krijgen.

Mitra Thiele doet ook mee door € 2,00 te doneren van elke fles Arancello die verkocht wordt. De Arancello wordt door De Kleine Distilleerderij ui Zeewolde speciaal gemaakt voor Mitra Thiele. In tegenstelling tot de bekende Limoncello wordt Arancello gemaakt op basis van sinasappel.

Fotoshoot door Elizabeth Witteveen

Ook Elizabeth gaat aan de slag. Tot en met eind juni kan je bij haar een fotoshoot van een uur afnemen. Dit kost slechts € 20,00 en is op een locatie naar keuze in Zeewolde. Hiervoor krijgt men 10 bewerkte foto’s. Dit geld gaat volledig naar Tour du ALS.

Geld doneren in een van de donatiebussen kan ook. Deze staan bij: Bloomfields & Desjardins, Mitra Thiele, Bakkerij De Toren en The Gym. Inmiddels is er al zo’n € 4000 opgehaald, genoeg voor Mirjam en Hans om te kunnen starten. dus Mirjam en Hans kunnen sowieso starten. Maar elke euro is welkom om nog meer onderzoek naar ALS te kunnen doen.