Zeewolde

Bakker en Visspecialist dirigent bij Meastro 11 november

Het maestroconcert is iets heel speciaals voor Zeewolde. Het is niet zomaar een concert; het publiek wordt actief betrokken en daardoor wordt het extra bijzonder.

Dit vertelde Gusta Houtman tijdens een interview in het radioprogramma WWW@Zondagmorgen bij LOZ, waar zij samen met Marco Hendriks, mede-organisator, zat.
Gezien alle al ontvangen reacties is het de AMVZ vertegenwoordigers duidelijk dat de gemeenschap van Zeewolde veel verwacht van dit unieke concert en wordt het een evenement om naar uit te kijken.

Hoewel niet alle namen zijn onthuld, zijn twee lokale prominenten al bevestigd als deelnemende kandidaten: Sietze Jager, de warme bakker uit het dorp en William de Graaf, een van de visspecialisten.

Logo van Maestro 2023

Er is ook gesuggereerd dat er dit jaar een bekende Nederlander (BN'er) uit Zeewolde deel zal nemen, maar die naam is nog geheim.

Wat is een maestroconcert?

Bij een maestroconcert staan verschillende bekende personen uit een gemeenschap of stad voor een orkest om te dirigeren. Het idee is om niet-professionele dirigenten de kans te geven het orkest te leiden, vaak met humoristische en onvoorspelbare resultaten.

Waar en wanneer vindt het plaats?

Het maestroconcert vindt plaats op 11 november in de grote zaal van De Lux in Zeewolde.

Hoe kunt u erbij zijn?

Tickets zijn beschikbaar op de website van AMVZ (www.amvz.net) en bij Bruna in Zeewolde. De prijzen variëren, met kortingen voor vroege aankopen en voor jongeren onder de 16 jaar.

Advertentie