Zeewolde

BeachBios in Zeewolde

Toch nog een film kijken op het strand in Zeewolde? 
BeachBios - vrijdag 18 & zaterdag 19 september 

Stel je voor: je zit op het strand. Het is mooi weer en de zon gaat net onder. In je ene hand heb je een lekker fris drankje en in je andere hand een bak popcorn. Op dat moment begint er een fantastische film op een groot scherm. Klinkt als een perfecte nazomeravond, toch? Daar wil je toch bij zijn? 
BeachBios in Zeewolde

Maar dit jaar loopt het net allemaal even iets anders. Toch willen we kijken of we jou een volledig coronaproof gratis buitenevenement kunnen aanbieden. En wel op vrijdagavond 18 september en zaterdagavond 19 september. Door alle maatregelen kunnen wij per avond wel minder mensen ontvangen dan gebruikelijk (max 250 per avond, vooraf aangemeld). Om die reden organiseren wij de filmavond twee keer. Het programma is voor beide avonden gelijk.

Vooraf kun je een tafeltje reserveren om wat te komen eten onder het genot van live muziek op het "CINEMA-FOODPLEIN" om alvast in de stemming komen (kosten 32,50 euro p.p., onbeperkt eten en drinken). Ook hier gelden de coronamaatregelen: vooraf wel reserveren (max 80 personen per avond)! Het Foodplein is van 18.00 tot 20.15 uur geopend.

De film zelf start om 20.30 uur!
Tickets voor beide avonden zijn te bestellen via: https://beachbios2020.entranz.nl

Voor dit evenement gelden alle RIVM richtlijnen, wat betekent dat je voldoende afstand moet houden, oftewel een vaste zitplaats toebedeeld krijgt. Thuis moet blijven als je verkouden bent of griepklachten hebt. Handen desinfecteren bij binnenkomst, aanwijzingen personeel opvolgen, looprichting volgen, etc.


Voor overige informatie: www.puurzeewolde.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie