Zeewolde

Bibliotheek aan Huis brengt boeken bij je thuis

Lukt het (tijdelijk) niet om naar de bibliotheek te komen, maar wil je wel graag blijven lezen? Omdat je bijvoorbeeld langdurig ziek bent? Dan is er Bibliotheek aan Huis. De bieb brengt de boeken bij je thuis. 

Op maat

‘Ik ben zo dankbaar dat ik kan blijven lezen dankzij jullie’, zegt een van de gebruikers van Bibliotheek aan Huis. Op een afgesproken moment haalt een vrijwilliger het bibliotheekmateriaal op en brengt weer nieuwe boeken. ‘Helemaal afgestemd op wat deze dame graag leest’, vertelt Jolanda van FMB Zeewolde. ‘Bij het kennismakingsgesprek vragen we naar iemands favoriete genre, schrijver of tijdschrift. 

Bij het uitzoeken van de boeken of tijdschriften proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Natuurlijk kan diegene ook zelf materiaal reserveren dat wij dan langsbrengen.’

Bibliotheek aan Huis is een gratis dienst voor iedereen met een basis- of sterabonnement. De service is bedoeld voor mensen die bijv. door ziekte of immobiliteit niet (meer) naar de bieb kunnen komen. Wil je jezelf of iemand anders aanmelden of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.flevomeerbibliotheek.nl.

Advertentie