Zeewolde

Binnenkort in Theater The Lux: Enge Buren met BASTA! Zaterdagavond 16 november

De heren van Enge Buren nemen deze zaterdag  het publiek nog een keer mee in hun muzikale rollercoaster vol humor, energie en  enthousiasme. Dit is dan voor Zeewolde gelijk de laatste keer dat ze komen optreden. Daarna is het echt BASTA!

Theatergroep Enge Buren

Uit het immense repertoire van dit unieke trio is een geheel nieuw programma samengesteld!  Meer dan 25 jaar hilarische, maffe, gekke, absurdistische, gevoelige, kritische liedjes en acts levert een schat aan materiaal op. De grootste hits ‘mogen’ worden meegezongen, maar ook kleine subtiele liedjes komen aan bod. De een origineel, de ander opgepoetst & aan deze tijd aangepast en nieuwe nummers!  Door de interactie met het publiek is geen één voorstelling hetzelfde!

Een ding staat buiten kijf, het cabareteske muziektrio Enge Buren staat garant voor een onvergetelijke avond uit!

Kaartverkoop:

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.zeewoldelive.nl.
Aanvang voorstelling 20.00 uur, locatie  Theater The Lux, Raadhuisplein 19-20, Zeewolde.

Dit programma wordt aangeboden vanuit de stichting Zeewolde Live! De stichting voor het verbreden van het culturele aanbod van professionele podiumkunsten aan de inwoners van en bezoekers aan Zeewolde.

Voor overige informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Advertentie