Zeewolde

Braderie en kinderkleedjesmarkt tijdens Pinkendag

7 september is de traditionele Zeewolde bij de Pinken waar weer veel te doen is. Ook de Pinkenbraderie weer terug!

Braderie en kinderkleedjesmarkt tijdens Pinkendag

De organisatie van Zeewolde bij de Pinken heeft de samenwerking weer opgezocht met Winkelhaven Zeewolde en hierdoor kan er weer een braderie worden georganiseerd. Tussen 10.00 en 16.00 zal deze door het centrum staan. Kramen worden gevuld met lokale ondernemers uit centrum, maar ook uit het buitengebied. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vele producten, diensten en organisaties die promotie willen maken.

Kraam huren

Kramen kunnen nog steeds gehuurd worden en ook is het mogelijk om een grondplaats af te nemen. Dus wanneer u leuke items heeft, mensen wilt informeren over producten of diensten of andere leuke ideeën heeft die de vele bezoekers van Pinkendag moeten zien, huur dan een kraam. Dit kan voor € 25,00 ex BTW. Een grondplaats is € 10,00 ex BTW. Voor het reserveren van een kraam kunt u contact opnemen met Wenda Westerhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 41127125. Zij kan u namens Winkelhaven Zeewolde informeren over de mogelijkheden.

Kinderkleedjesmarkt

Op het Kerkplein zal de Kinderkleedjesmarkt weer terugkomen. Na het succes voor de vakantie, willen we kinderen weer gelegenheid geven een zakcentje te verdienen. Kinderen kunnen deze dag hun oude speelgoed of zelfgemaakte spulletjes verkopen. Op kleedjes worden de mooiste dingen uitgestald, van puzzels tot boekjes en van poppen tot spelletjes. Van 10:00 tot 16.00 uur hebben de jongste inwoners van Zeewolde de mogelijkheid hun spulletjes voor zachte prijsjes te verkopen.

Advertentie