Loading...

Burgemeester Gorter opent het Pietenhuis
Burgemeester Gorter opent het Pietenhuis

Dit jaar in de Torenstraat, is Stichting Pieten on Tour er weer in geslaagd om een warm gezellig huis in te richten voor Sinterklaas en zijn Pieten. Door het huis lopende kun je zien dat aan alles is gedacht. De Sint en zijn Pieten kunnen er goed toeven, maar ook voor het inpakken is er ruimte bedacht en natuurlijk voor het bakken van pepernoten.

Burgemeester Gorter had de eer om samen met de aanwezige kinderen en de vooruitgekomen Pieten het Pietenhuis te openen.

Geopend 

Het Pietenhuis is op vaste tijden geopend tot en met 2 december. Kinderen zijn welkom om te komen kijken en mogen hun ouders meenemen. Op de website van Pieten on Tour zijn de openingstijden te vinden en alle activiteiten die er te doen zijn. 

Naast deze activiteiten zijn er ook nog veilingitems, kan er gereserveerd worden voor het Benepieten diner in The Lux en kunnen er hier en daar nog huisbezoeken geboekt worden.
Dit gebeurt allemaal door een heel team van vrijwilligers die met alle acties geld ophalen voor de Sinterklaasbank en het Sinterklaasfeest hier in Zeewolde. Dit voor kinderen die opgroeien onder de armoedegrens zodat Sinterklaas ook daar cadeautjes kan brengen.

De fotoreportage van Jos Oostendorp is te bekijken op onze Facebookpagina.