Zeewolde

Christmas Voices met The Victorians in De Verbeelding

Kom op 17 december met The Victorians in heerlijke kerstsferen in De Verbeelding! Samen met het publiek beleven The Vicorians het Dickens kerstgevoel uit ‘The Christmas Carol’. Je waant je in het Engeland van rond 1850. En natuurlijk zijn er de bekende meezingers voor het publiek. Deze interactie is belangrijk voor the Victorians. ‘’Kerst brengt veel plezier; voor ons en voor de mensen die naar ons luisteren. Iedereen heeft wel een herinnering aan een kerstliedje.”

Kerstkoor ‘The Victorians’ is midden in de coronaperiode én hartje zomer opgericht. Muzikaal leider Harrie Herfst zit met twee vrienden in de tuin. Allen echte koorzangers in hart en nieren, die door de maatregelen niet mogen zingen. Plotseling komt het idee van een kerstkoor ter sprake. Het idee om, juist in de coronaperiode, het kerstgevoel over te brengen als echte carolers: buiten en met voldoende afstand door de rokken met een doorsnee van anderhalve meter.’’ Helaas hebben the Victorians de eerste twee jaren toch niet met kerst kunnen zingen, omdat toen buiten zingen in groepen niet was toegestaan. ‘Maar de groep bleef bij elkaar en is inmiddels een echte traditionele carolgroep. Afgelopen voorjaar deden zij zelfs mee aan het televisieprogramma Zing! op NPO1.

Christmas Voices met The Victorians in De Verbeelding

De interactie met het publiek is belangrijk voor the Victorians. ‘’Kerst brengt veel plezier; voor ons en voor de mensen die naar ons luisteren. Iedereen heeft wel een herinnering aan een kerstliedje. Samen met het publiek beleven we het Dickens kerstgevoel uit the Christmas Carol. Je waant je in het Engeland van rond 1850. En natuurlijk zijn er de bekende meezingers voor het publiek.

Een ding is zeker, na dit (meezing)concert bent u helemaal klaar voor de kerstdagen. Dus mis deze heerlijke  kerstvoorstelling niet! Kijk voor meer informatie en tickets op de website: www.deverbeeldingzeewolde.nl

Wanneer: zondag 17 december 20:00 uur

Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Tickets: € 10,00 inclusief gluhwein of warme chocomelk

Advertentie