Zeewolde

Coronacompensatie kan nu worden aangevraagd

Organisaties in de lokale cultuursector, buurt- en dorpshuizen en vrijwilligersorganisaties voor jeugd kunnen tot en met 10 mei 2021 een aanvraag doen voor een eenmalige subsidie. Had uw organisatie of instelling door de coronamaatregelen tussen 15 maart 2020 en 31 december 2020 minder inkomsten? Download dan het aanvraagformulier via www.zeewolde.nl/coronacompensatie en stuur deze ingevuld, ondertekend en voorzien van de gevraagde bijlagen uiterlijk 10 mei 2021 naar de gemeente Zeewolde.

Als compensatie voor geleden schade door de coronamaatregelen, heeft het rijk ondersteuningsgeld aan de gemeenten ter beschikking gesteld. De gemeenteraad heeft op 25 maart 2021 besloten om dit volledige bedrag ter beschikking te stellen aan de lokale cultuursector, buurt- en dorpshuizen en vrijwilligersorganisaties voor jeugd, die tussen 15 maart 2020 en 31 december 2020 minder inkomsten hadden.

Coronacompensatie kan nu worden aangevraagd

Meer informatie
Meer informatie over de voorwaarden en het aanvragen van deze eenmalige subsidie staat op www.zeewolde.nl/coronacompensatie. Ook kunt u contact opnemen met mevrouw A. van den Hoek via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 036-5229522.

Advertentie