Zeewolde

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag met IVN Zeewolde

IVN Zeewolde nodigt natuurliefhebbers en vroege vogels, uit om op donderdagochtend 18 mei samen met ons te genieten van deze bijzondere activiteit! We verzamelen om 5:00 uur 's ochtends op het parkeerterrein bij Groepskampeerterrein De Banken in Zeewolde. Tussen 7.00 uur en 7.30 verwachten we weer terug te zijn.

Tijdens de wandeling door het prachtige natuurgebied van Zeewolde zullen we genieten van de vroege ochtendzon, de stilte en de geuren en kleuren van de ontwakende natuur. Onze ervaren IVN-gids zal onderweg vertellen over de flora en fauna in dit gebied en de geschiedenis van Zeewolde.

Onderweg drinken we koffie of thee, met wat lekkers erbij.Dus, trek je wandelschoenen aan en meld je aan voor deze unieke ervaring.

Hert in de natuur tijdens het dauwtrappen

De kosten voor deze activiteit zijn € 3,00 voor niet-leden en € 1,50 voor leden van IVN Zeewolde. Betalen kan contant en met pin. Inschrijven kan tot en met woensdag 17 mei via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag met vermelding van het telefoonnummer waarop je deze ochtend bereikbaar bent. Mocht je een verrekijker willen lenen, dan kun je dat bij opgave aangeven (we hebben er een aantal beschikbaar, dus wacht niet te lang).

Over ivn

IVN is een landelijke organisatie die bijdraagt aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu en landschap. IVN Zeewolde is de plaatselijke vereniging die activiteiten organiseert voor de inwoners van Zeewolde

Advertentie