Zeewolde

De wereld van verschil

Zeewoldenaren Marina van Arendonk van Labyrint Flevoland en Christie Slot van Hart voor Coaching zijn gecertificeerde MapsTell coaches. Zij zijn een samenwerking aangegaan en introduceren als eerste in Zeewolde deze innovatieve methode.

Mapstell op de kaart

Marina van Arendonk: ‘MapsTell is gebaseerd op het DISC model. Dit model is verrijkt door hier een extra laag aan toe te voegen: de Wereld van Verschil. De namen van de steden, bergen en rivieren in deze wereld, vertellen van alles over de verschillen in gedrag. De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan naar het eigen gedrag en vervolgens, over de grenzen van de hokjes, letterlijk in de wereld van een ander te stappen. Hiermee bieden wij een eigentijds, positief en impactvol alternatief voor lange (en vaak ietwat complexe en saaie) rapporten. Van persoonlijke ontwikkeling, het samen behalen van doelstellingen tot het letterlijk in kaart brengen van leiderschapsstijlen, de Wereld van Verschil biedt grenzeloze mogelijkheden.’

PersonalMapping is het startpunt van een reis naar persoonlijke ontwikkeling en betere communicatie en samenwerking binnen teams en organisaties. Marina en Christie hebben een speciale kennismakingsworkshop PersonalMapping ontwikkeld. Geïnteresseerden kunnen zo op een leuke, interactieve manier kennismaken met hen en de methode van MapsTell.

De kennismakingsworkshop is bedoeld voor iedereen die wil werken aan zijn of haar persoonlijke of professionele ontwikkeling. Maar ook voor coaches of trainers die zich willen verdiepen in deze methodiek en bedrijven die geïnteresseerd zijn in een training voor het team. Elke deelnemer ontvangt zijn of haar eigen PersonalMap. De plaatsnamen op deze kaart vertellen van alles over de eigen gedragsstijl, hoe dit gedrag soms op anderen overkomt en wat valkuilen zijn. Na de workshop hebben deelnemers niet alleen meer inzicht in het eigen voorkeursgedrag, maar ook in de andere gedragsstijlen binnen de Wereld van Verschil.

De kennismakingsworkshop wordt gegeven op donderdagavond 19 maart van 19.00 tot 22.00 uur bij Labyrint Flevoland. Meer informatie en aanmelden via:  http://labyrintflevoland.nl/mapstell/

Advertentie