Loading...

De zomerviskaravaan komt naar Zeewolde
De zomerviskaravaan komt naar Zeewolde

Op 28 augustus is het zover, de landelijke zomerviskaravaan strijkt neer in Zeewolde. De lokale hengelsport vereniging is gastheer en zal voor alle randvoorwaarden zorgen en sportvisserij Nederland richt een punt in waar je tuigen kunt maken, informatie kunt verzamelen over het vissen en de vis maar ook zijn er twee spectaculaire drilmachines waarop je de vangst van je leven kunt simuleren. Wie is er sterker de vis of de visser?

We zullen deze dag proberen jou het sportvissen op een zo goed en verantwoord mogelijke manier aan te leren of je nog net even verder te helpen dan dat je al bent.

Alles is gratis, materialen zijn ter beschikking en dus is er niets wat jou tegen kan houden mits je niet ouder dan 14 jaar bent.

Je moet je wel aanmelden via deze website. Daar zie je ook een videoimpressie van het event wat al op een paar locaties heeft plaatsgevonden.

De locatie is: Corridor 44. Parking Next Level.
Je ziet direct waar je moet zijn, de Ons Stekkie en sportvisserij nederland tenten staan prominent op de parking en banners geven het te bevissen water aan. Er is volop deskundige begeleiding.

Programma

 10:00 Aanvang
 15:30 Afloop

Alles is gratis

Je krijgt zelfs een mooie 5 meter hengel gratis!

Denk aan passende kleding voor de weersomstandigheden van het moment.

Uiteraard gaan we ook vissen, op de dorpsgrachten, vangstgarantie kunnen we niet geven maar we zijn er van overtuigd dat iedereen zijn of haar visje zal vangen.