Zeewolde

Decemberactie: prijzen naar eigen keuze!

De Decemberactie is weer terug dit jaar, maar dan in een 2.0 Editie. Winkelhaven Zeewolde heeft gekozen voor een vernieuwde variant, waarbij de klant een prijs kan winnen naar eigen keuze! De Decemberactie gaat woensdag 2 december van start.

Waar je voorgaande jaren lootjes kon inleveren en je kans kon maken op een prijs, bepaal je als klant dit jaar nu zelf waar je je prijs wilt winnen! Ruim dertig ondernemers stellen prijzen beschikbaar. De hoofdprijs is dit jaar een dressoir ter waarde van € 600,00 van Trendy Woodshop, maar er zijn door heel het centrum heen schitterende prijzen te winnen.

Het werkt als volgt: per € 7,50 die je aankoopt bij de deelnemende ondernemers ontvang je een sticker. Deze kan je op je lot plakken. Vijf stickers geeft een vol -en dan dus ook geldig- lot. Bij Boni supermarkten zijn uitsluitend elke vrijdag tijdens de actieperiode stickers te ontvangen.


De volle loten doe je met je naam en e-mail of telefoonnummer in de box bij de winkel waar jij je prijs wilt winnen. Met meerdere loten kun je dus ook je kansen verdelen over elke prijs die je leuk vindt! Op www.winkelhaven.nl is meer informatie te vinden over de prijzen. Maar loop gerust eens een rondje langs de winkels; bij de entree wordt namelijk aangegeven wat zij beschikbaar stellen!

Stickers zijn verkrijgbaar tot en met 31 december. De loten kunnen tot en met 31 december worden ingeleverd. Uiterlijk 9 januari vindt de trekking van de prijs plaats. De ondernemers verzorgen zelf hun trekking en informeren de prijswinnaars.
Advertentie