Zeewolde

Definitieve opbrengst Wandeltocht voor Voedselbank €13598,90

Op 23 mei kreeg voorzitter van Jan Klop een cheque met de opbrengst van de wandeltocht die RCN Zeewolde organiseerde op 7 mei.
7 mei werd al bekend dat er ruim € 12 500,00 is opgehaald maar het uiteindelijke bedrag dat op de cheque stond is € 13 598,90. Hier en daar is er nog geld binnengekomen bij de deelnemers en ook de verkoopopbrengst van de bar en het ijs moest nog bij de eerder bekende opbrengst worden geteld.

Jan Klop kreeg de cheque van Wout Sleurink, parkmanager van RCN Zeewolde, die samen met Gerrit Foppen deze dag organiseerde. Over een paar jaar zal er hoogstwaarschijnlijk weer een wandeltocht worden georganiseerd. Jan Klop toonde zich meer dan verheugd en dankbaar.

Foto: Hanneke Barendregt

 38 Deelnemers gingen op 7 mei  's ochtends om negen uur van start, om ieder voor zich een afstand te lopen. Er was een ronde van 31,5 kilometer met tussenstops rond de 10 en 20 kilometer. Na deze ronde was er nog een ronde van 8.5 kilometer, welke tot 21.00 uur 's avonds gelopen kon worden. Na 12 uur waren er nog 6 wandelaars over die de volledige 12 uur hadden gelopen. Deze deelnemers lieten zich eveneens sponsoren voor de Voedselbank.

Advertentie