Zeewolde

Diagnose prostaatkanker, en dan?

Er komt veel op u en uw naasten af. Veel vragen, onzekerheid, wellicht angst. Waarschijnlijk gaat u op zoek naar informatie. Stichting De Maretak houdt samen met het Toon Hermanshuis uit Zeewolde donderdag 24 september een informele voorlichtingsavond voor mannen die de diagnose prostaatkanker hebben gekregen, hun partner en overige naasten.

Diagnose prostaatkanker, en dan?

Dr. G.W. de Graaf (Geerte) urologe St. Jansdal, een oncologie verpleegkundige en dhr. Piet Braal regio vertegenwoordiger van de Prostaat Kanker Stichting Nederland geven ieder op hun vakgebied voorlichting over de diverse aspecten van prostaatkanker. Aan de orde komen zelfonderzoek, de diagnose, wat zijn de verwachtingen, wat zijn de huidige mogelijkheden. Waar kan ik lotgenoten ontmoeten, waar kan ik heen met mijn vragen, angsten, onzekerheid etc. Tijdens deze interactieve voorlichtingsavond is het mogelijk om direct uw vragen te stellen.

Wij nodigen u van harte uit op donderdagavond 24 september in wijkontmoetingscentrum De Tinne Houtkamp 33 in Harderwijk. Inloop vanaf 19.00 uur, start van de avond 19.30 uur. Opgave voor deze avond per voorkeur via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien u niet over mail beschikt graag via tel. nr: 06 418298 87

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM, we zitten op ruime afstand van elkaar, mondkapjes en hand desinfectie zijn aanwezig.

Advertentie