Zeewolde

Doe mee aan de achtste editie Zeewolde ‘K WIS’T!

Van woensdag 27 tot en met vrijdag 29 december wordt de achtste editie gehouden van Zeewolde ‘K WIS’T, de dorpsquiz met 75 vragen over ‘ons’ Zeewolde en alle mogelijke andere onderwerpen. Er hebben zich op dit moment 23 teams aangemeld. Nieuwe aanmeldingen zijn van harte welkom!  

De vragenboekjes dienen woensdagavond 27 december te worden afgehaald in de tent van Zeewolde Winterworld (op het Kerkplein) en daar vrijdagavond 29 december weer te worden ingeleverd. 

Het winnende team krijgt een bedrag van € 444,40 en de nummer twee € 222,20. Aanmelden kan via zeewoldekwist.nl. Het inschrijfbedrag bedraagt € 15,- per team en dient te worden overgemaakt op NL59 RBRB 8842007587 ten name van J. Compagner onder vermelding van KWIST en teamnaam.

Doe mee aan de achtste editie Zeewolde ‘K WIS’T!

Op zeewoldekwist.nl staat een ‘opwarmvraag’. Antwoorden kunnen worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierbij graag ook eigen naam en 06-nummer vermelden. Onder de de juiste inzenders wordt een heerlijke taart verloot. Meer informatie: zeewoldekwist.nl.

Advertentie