Zeewolde

Druk bezocht Beachfestival 2019

Vrijdagavond 24 mei was de aftrap van een vol weekend "Beachfestival". 

Het was weer een gezellige drukte op ons strand. De DJ's van Q Music trapten het weekend af. Ook kon jeugdig aanstormend talent ervaring opdoen en iedereen verrassen met de eigen muziek.

Druk bezocht Beachfestival 2019

Niet alleen kon er goed gedronken worden, maar de foodtrucks, de cocktailbar en de vintage coffeetruck zorgden voor nog meer beleving op het festival.

Vanaf 15.00 uur op zaterdag was er nog een gezellige middag met veel livemuziek waarbij er een avond was met vele artiesten zowel lokaal, verder weg, bekend en minder bekend. Doordat VV Zeewolde in de middag kampioen was geworden in de vierde klasse werden deze om 20.00 gehuldigd. Daarna brak het feest los. DJ Sten Kluts uit Zeewolde maakte er een mooi feest van, maar ook namen als Kriss Kross Amsterdam, DJ Dave Roelvink, Brothers Law, DJ Johnny 500 en Duo Sowieso wisten zo 'n 3000 man op de zaterdag te vermaken. Coverband Amplifier maakte de meeste indruk op het publiek, zowel op hoofdpodium als in de tent wisten zij het publiek uitstekend te vermaken.

Zondag werd er traditioneel rustig afgesloten en was het terrein vrij toegankelijk. Op de hippiemarkt werd er rond de klok van 15.00 uur werd er nog badmode getoond door de modellen van Modelin Boutique Lingerie uit het centrum van Zeewolde.

Het evenement is rustig verlopen. Op een paar kleine incidenten na werd er terug gekeken op een goed evenement. De politie uitte nog wat zorg over het alcoholgebruik bij de jeugd. Met een goed lik op stuk beleid in samenwerking met Stichting Halt kon daar ook vrij snel actie op worden ondernomen.

Advertentie