Zeewolde

Eerste editie van het Nep-feest is geslaagd!

Afgelopen zaterdag, op 14 januari, vond het eerste échte Nep-feest plaats. Een feest met vele hoogtepunten. Zo was er een Nep-bingo, een optreden van de Nep-Tunes, de release van het eerste Nep-magazine en veel hapjes en drankjes.

Het Nep-feest is ontstaan tijdens de organisatie van het Dweilfestival Zeewolde. De organisatoren wilden hun sponsors en trouwe volgers bedanken voor hun steun. Deze mensen worden ook wel Nep-volgers genoemd.

Tijdens de Nep-bingo konden er ontzettend leuke prijzen gewonnen worden! Dankzij de Expert was een MySoda-pakket één van de hoofdprijzen. Andere hoofdprijzen waren bijvoorbeeld een uitgebreide accuboormachine-set van de Praxis. Er waren bierpakketten vanuit de Mitra en de belofte ‘’altijd preis’’ kon waar worden gemaakt door groenteboer De Koopman. Hapjes werden verzorgd door hoofdsponsor De Leeuw Snacks.

Eerste editie van het Nep-feest is geslaagd!

De Nep-volgers kregen voor het eerst het langverwachte Nep-magazine te zien. Hierin kan je kennismaken met de muzikanten van de Nep-Tunes, leuke interviews met onze eerste Nep-volger en met oprichter van de AMVZ Gerrit Wolthuis lezen, grappige foto’s bekijken en uitdagende puzzels maken. Daarnaast ging er bij iedere Nep-Volger en sponsor €5,- naar Voedselbank De Kostmand. In totaal is er dit jaar een mooi bedrag van €100,- opgehaald.

Wil jij volgend jaar ook van de partij zijn bij dit ontzettend leuke feestje en een bijdrage leveren aan deze actieve club uit het dorp? Word dan nu Nep-volger, daarmee doneer je ook meteen €5,- aan Stichting Arme Kant Zeewolde.
Wil jij als ondernemer de Nep-Tunes sponsoren of Dweilfestival Zeewolde sponsoren, neem dan contact op met Tobias Schagen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie