Zeewolde

Et Encore op weg naar De Verbeelding met '25 jaar on the road'

Op vrijdagavond 19 mei doet Et Encore De Verbeelding aan tijdens hun Europese toer. De vijfkoppige band neemt je mee in een muzikale achtbaan door Europa. Hun optreden is doorspekt met humor en stil op je stoel blijven zitten wordt deze avond echt een uitdaging!

De band had nooit durven dromen dat ze een toer door Europa zouden maken, want ze maken eigenlijk puur voor de lol muziek. "Life is music, music is fun" is al jaren hun credo. De grote schare fans in Frankrijk houdt ze voorlopig nog “on the road”. Indie folkrockmuziek is de rode draad in het repertoire van Et Encore. Alle nummers zijn het resultaat van hun wekelijkse werk, geschreven en gecreëerd tijdens hun repetities. Gezongen in het Engels en Frans. Ze volgden nooit één stroming, trend of stijl, maar deden gewoon hun eigen "Et Encore"-ding wat hen uniek maakt: een live fun band!

Et Encore op weg naar De Verbeelding met '25 jaar on the road'

Et Encore staat bekend om hun beresterke livereputatie. Een optreden van Et Encore stelt nooit teleur!! Dus mis deze kans niet en begin je weekend goed; reserveer uw kaartjes voor maar €10,- en geniet van een geweldige avond vol muziek, humor en plezier!

Wanneer: 19 mei van 20.00 – 22.00 uur

Deuren open: 19.30 uur
Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Kosten: € 10,00

Advertentie