Zeewolde

Extra lange Zeewolde Kiest op 106.4 FM

Nog enkele dagen en dan zijn er Gemeenteraadsverkiezingen. Deze verkiezingen zijn de belangrijkste van de afgelopen jaren. Immers, de rijksoverheid decentraliseert steeds meer taken naar de gemeente. De gemeente is reeds verantwoordelijk voor belangrijke beleidsterreinen als de jeugdzorg en de uitvoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Ook zal de gemeente steeds meer taken toegeschoven krijgen op het gebied van duurzaamheid. Het is dan ook van het grootste belang dat u gaat stemmen zodat u mede bepaalt hoe het beleid in ons mooie Zeewolde de komende 4 jaar er uit zal zien.

Zoals bekend geeft de LOZ u informatie over de standpunten van de deelnemende politieke partijen. Dat doen wij via de speciale verkiezingswebsite Zeewoldekiest.nl, alsmede via onze  social media. Op deze website ZeewoldeKiest vindt u de verkiezingsprogramma,s,de kandidatenlijsten en nieuws over de politieke partijen. Ook kunt u luisteren naar de interviews met de lijsttrekkers.

Uit onderzoek blijkt dat een groot aantal kiezers pas op de verkiezingsdag zijn/haar keuze bepaalt.De LOZ zal op dinsdagavond 20 maart a.s. een 2 uur durende uitzending verzorgen van het programma ZeewoldeKiest.

Van 20.00 uur tot 21.00 uur kunt u o.a. luisteren naar een interview met burgemeester Gorter. Van 21.00 uur tot 22.00 uur komen de lijsttrekkers of hun vervangers langs om uit te leggen waarom er op hun partij gestemd moet worden. Reden dus om nog de nodige informatie te verkrijgen. De LOZ is te beluisteren op 106.4 FM.

 

Extra lange Zeewolde Kiest op 106.4 FM
Advertentie