Zeewolde

Fashionevent zet mode op de kaart in Zeewolde

Met een wervelende fashionshow hebben ondernemers in Zeewolde laten zien dat je voor echte mode prima in Zeewolde kunt slagen. Afgelopen zaterdag toverden ze de Raadhuisstraat en het Kerkplein om tot een echte streetcatwalk. Het publiek keek haar ogen uit!

Volop mode:

Er werd goed uitgepakt tijdens het Fashionevent. Op een compleet aangekleed Kerkplein en Raadhuisstraat toonden bijna 30 modellen ruim 120 verschillende kledingsets op een streetcatwalk van ruim 100 meter. Een gave DJ bus zorgde voor up-tempo muziek, zodat de modellen swingend op de catwalk stonden. Niet alleen dames en herenkleding, maar ook lingerie, schoenen, brillen en accessoires werden geshowd. Een heerlijk najaarszonnetje maakt de feestelijke stemming compleet. Het publiek genoot zichtbaar van de show.

Samenwerking met resultaat:

Ruim tien (mode)ondernemers werkten samen om dit te kunnen realiseren. Naast de mode-en schoenenwinkels bezorgde de opticien de modellen een ‘heldere blik’. De bloemist verzorgde de aankleding op het plein en de slijterij leverde de statafels. Modellen waren voornamelijk afkomstig uit Zeewolde zelf. “Dat maakt de show juist sterk. Er liepen ook klanten van ons mee. Die vinden het leuk om mee te doen, ze melden zich zelfs spontaan aan!” aldus een van de enthousiaste ondernemers.

Plezierig en overzichtelijk winkelen:

“Wij wilden aan de Zeewoldenaren laten zien wat een leuke en goede mode we in huis hebben. Soms hebben ze geeneens in de gaten wat een compleet aanbod we hier hebben“. “Overigens krijgen wij niet alleen klanten uit Zeewolde, maar steeds vaker ook van buiten de plaats. De klanten vinden het bij ons overzichtelijk winkelen, het parkeren is gratis, er is een goed modeaanbod van bekende en leuke onbekende merken en, heel belangrijk, ze worden hier tenminste nog goed geholpen. Daarmee maken we écht het verschil ten opzichte van de grote steden. Klanten zien daar vaak door de bomen het bos niet meer”.

 

Fashionevent zet mode op de kaart in Zeewolde
Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie