Zeewolde

Finalisten topondernemers 2024 bekend

Na bezoek van de jury’s aan de genomineerde ondernemers B2B en B2C was het de taak van de jury’s om uit deze sterke voorselectie de finalisten te bepalen. Zowel voor de B2B ondernemer als B2C ondernemer van het jaar zijn drie finalisten naar voren gekomen. 

 Voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar B2B zijn na het juryberaad als finalisten uit de bus gekomen:

  • Holland Reklame en Standbouw
  • Energy
  • Bakels Senior


Ook voor de Ondernemer van het Jaar B2C zijn, na grondig juryoverleg en met pittige afwegingen drie finalisten bepaald, te weten: 

  • Sportique Concept Store
  • Salon Roy
  • Trendy Woodshop

Luuk Salomons, voorzitter BKZ ‘ook dit jaar was er weer een gevarieerde lijst aan ondernemers waar je echt heel kritisch gaat kijken naar de verschillende bedrijven, wat niet eenvoudig is. Net als elk jaar leer je weer veel van de jurybezoeken, leer je de mensen achter het bedrijf weer beter kennen en ook de diversiteit en kracht van ondernemers. Opvallend is hoe innovatief, duurzaam en betrokken de ondernemers stuk voor stuk zijn! Toch denken wij als jury dat dit 3 hele sterke finalisten zijn, zonder iets te kort te willen doen aan de andere genomineerden. We moeten nu eenmaal van een lange lijst een korte lijst maken’.

Collega-voorzitter Johan Safaric van de VCZ was ook enthousiast, maar vond samen met de andere juryleden het selecteren wel weer pittig. Elke ondernemer heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en is op eigen wijze betrokken met Zeewolde en heeft ook wat te bieden voor Zeewolde. Dan is het niet altijd even makkelijk om daar “slechts” drie van uit te kiezen.

Wethouder Hermans nam als enige deel aan beide jury’s. Hij heeft zowel de portefeuille Economische Zaken als het centrum in de portefeuille.

Op de ondernemersavond van 16 november worden de finalisten gepresenteerd aan mede-ondernemers. Tegelijkertijd is die avond ook de aftrap van de Dag van de Ondernemer die landelijk op 17 november is.

Voor de Ondernemer van het Jaar B2C en B2B volgt na de avond ook nog een periode waarin de consument kan stemmen op de finalisten. Die peiling wordt meegenomen in de uiteindelijke jurykeuze voor de winnaars van 2024. Die titel wordt op 11 januari 2024 bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de BKZ en de VCZ.

De verkiezingen Topondernemers Zeewolde zijn een samenwerking tussen de VBZ (Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde), BKZ (Bedrijfskring Zeewolde) en de VCZ (Vereniging Centrumondernemers Zeewolde) en worden mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Rabobank Flevoland, Lentink De Jonge Accountants en Zeewolde Zakelijk (gem. Zeewolde).

 

Advertentie