Zeewolde

Ga in de Vogelweek mee met de vogelgroep van IVN-Zeewolde

Op zaterdagochtend 18 mei willen we je graag kennis laten maken met vogels, natuur en het enthousiasme van onze vogelgroep van IVN Zeewolde, tijdens een wandeling van ongeveer 2 uur door de Stille Kern in Zeewolde. Dit gebied van Staatsbosbeheer is zeer divers: er is water, er zijn stukken dicht bos, maar ook mooie open velden. De natuur mag hier helemaal zijn gang gaan.

Het gebied is momenteel nog behoorlijk nat, dus trek laarzen of goede waterdichte schoenen aan. Mocht je een verrekijker hebben, dan zou ik die zeker meenemen.

We verzamelen om 8.00 uur op het parkeerterrein bij de Tuurtoren aan de Flediteweg. Dat is vanaf Zeewolde gezien de tweede aangegeven parkeerplaats aan de linkerhand, vlakbij de uitkijktoren.

Inschrijven kan tot en met donderdag 16 mei via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Graag met vermelding van het telefoonnummer waarop je in de ochtend van 18 mei bereikbaar bent. We hanteren een maximum aantal deelnemers, dus wees snel, want vol=vol.

Kosten: gratis
We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

 

Advertentie