Zeewolde

Ga mee op Blind Date tijdens het Nationaal Theaterweekend 27 t/m 29 januari 2023

Maak kennis met de theaters in Zeewolde en ontdek tijdens het Nationaal Theaterweekend (27 t/m 29 januari 2023) verrassende voorstellingen. Voor slechts tien euro geniet je al van een voorstelling.

Welke voorstellingen er in dat weekend op het programma staan is nog even geheim, vandaar de “Blind Date”. Maar je kunt wel alvast tickets kopen om een plaats veilig te stellen. Welke show je gaat zien, is dan nog even een verrassing. Medio november wordt pas het volledige programma van dit Nationaal Theaterweekend bekendgemaakt.

Ga mee op Blind Date tijdens het Nationaal Theaterweekend 27 t/m 29 januari 2023

PROGRAMMA

Vrij. 27 januari – Hoeve Karree | Plattelandscabaret
Lekker een avondje lachen en genieten van streektaal. Een avond vol droge sketches en gevoelige liedjes.

Za. 28 januari – Theater De Kluit | Coverband
Deze band biedt een energiek, allround en swingend repertoire aan voor jong en oud. Dat wordt een avondje feesten!

Za. 28 januari – Theater The Lux | Cabaret/muziektheater
Een liedjesprogramma waarbij de artiest jou op cabareteske wijze meeneemt op ontdekkingsreis.

Zo. 29 januari – De Verbeelding | Familievoorstelling (4+)
Een vertelvoorstelling een stoere zeerover die gaat over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen.

 Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen: jong, oud, vaste of nieuwe bezoekers. We willen iedereen kennis laten maken met theater en laten zien hoe mooi, ontroerend, grappig, fijn, waardevol of leuk theater is. Daarom kun je tijdens deze feestelijke dagen voor een tientje naar een voorstelling!

ZeewoldeLIVE, het platform voor podiumkunsten in Zeewolde, is hier de hoofdorganisator van het programma. Met trots kunnen zij melden dat alle theaters in Zeewolde zich bij het theaterweekend aangesloten hebben. Voor additionele vragen of het bestellen van tickets kun je terecht bij www.zeewoldelive.nl.

 

Advertentie