Zeewolde

Gemeente Zeewolde bedankt ondernemers

Op 16 november 2018 organiseert de gemeente Zeewolde voor het eerst de Dag van de Ondernemer. Tijdens drie verschillende evenementen worden ondernemers uit Zeewolde bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Een dag voor en door lokale ondernemers! De Dag van de Ondernemer is een landelijk initiatief van MKB-Nederland. Wereldwijd wordt in meer dan 150 landen op de derde vrijdag in november aandacht gevraagd voor de positieve bijdrage die ondernemers hebben op banen, groei en welvaart. Gemeente Zeewolde doet graag mee met dit initiatief.
Tijdens de drie evenementen worden verschillende ondernemers in het zonnetje gezet. Er is bewust gekozen om een selectief, maar zo’n groot mogelijk, gezelschap uit te nodigen. Op deze manier hoopt de gemeente onder het genot van lekker, lokaal eten en drinken de ondernemers met elkaar te verbinden. De vraag “Ken jij jouw buren?” zal centraal staan.

In samenwerking met verschillende lokale ondernemers organiseert Zeewolde Zakelijk (onderdeel gemeente Zeewolde) het volgende:
1. Ondernemersontbijt (07:30-09:00 uur) voor ondernemers uit het centrum, Schepenveld, Krachtenveld en Planetenveld.
2. Ondernemerslunch (12:00-14:00 uur) voor alle ondernemers van Horsterparc, Vestingveld en Gildenveld.
3. Ondernemersborrel (17:00-19:00 uur) voor alle ondernemers van Trekkersveld en uit agrarisch gebied.

Ondernemers uit Zeewolde kunnen gratis deelnemen. Tevens is er de mogelijkheid om uzelf en uw bedrijf voor te stellen op de zeepkist. Aanmelden voor een evenement is verplicht en kan via www.zeewoldezakelijk.nl/dvdo. Meer algemene informatie is te vinden op www.dagvandeondernemer.nl.

 

Gemeente Zeewolde bedankt ondernemers
Advertentie